Home / shop / Isagenix / ZIJA / Xango Reserva mangosteensap

Xango Reserva mangosteensap

XANGO Reserva mangosteensap bevat een scala aan plantaardige voedingsstoffen uit mangosteen en een premium vruchtensap mengsel. Xango reserva kopen?

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorie: Tag:

Beschrijving

XANGO Reserva mangosteensap bevat een scala aan plantaardige voedingsstoffen uit mangosteen en een premium vruchtensap mengsel.

  • Ondersteunt de algehele gezondheid en welzijn
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten
  • Kan dagelijks worden geconsumeerd

 

Wat is Xango Reserva mangosteensap?

Xango Reserva is een drankje dat dagelijks geconsumeerd kan worden. Het is gemaakt van de mangosteenvrucht, samen met een mix van andere vruchtensappen. Het kan helpen om de algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

Het XANGO®-sap van Zija is het originele voedingssupplement van de mangosteen met een verfrissende, pittige smaak en natuurlijke kleur van de mangosteenvrucht.

De eigen puree-formule van XANGO Juice maakt gebruik van het hele mangosteenfruit en biologisch actieve verbindingen en fytonutriënten zoals xanthonen, flavonoïden en catechinen. Door dit unieke en krachtige supplement ontvangen gebruikers alle gezondheidsvoordelen van mangosteen, die worden geleverd zoals de natuur het bedoeld heeft.

 

Wat zijn de voordelen van mangosteen?

Mangosteenvrucht wordt meestal geteeld in tropische, Zuidoost-Aziatische landen, zoals Maleisië, Indonesië en Thailand. Het heeft een unieke zoetzure smaak en is rijk aan een samenstelling van xanthonen die kunnen helpen om de algehele gezondheid te ondersteunen. Xanthonen hebben antioxidante, ontstekingsremmende, antibacteriële en antivirale functies, en remmen de groei van tumoren. Xanthonen reguleren bovendien de groei van cellen. Uit onderzoek blijkt dat xanthonen in mangosteen de groei van kankercellen kunnen verhinderen (*).

Een portie van 100 gram mangosteen bevat meer dan 5 gram vezels en dit helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Mangosteenvruchtsap bevat bovendien diverse vitamines zoals vitamine A, C, een reeks vitamines van het B-complex (thiamine, niacine, pantotheenzuur en folaat), evenals mineralen zoals koper, mangaan, kalium en magnesium.

Eigenschappen Mangosteenvrucht:

  • Ontstekingsremmend
  • Reduceert vermoeidheid
  • Handhaven van een gezonde spijsvertering
  • Versoepelt de spieren
  • Helpt het immuunsysteem versterken
  • Vrije radicalen neutraliseren
  • Ondersteunt de normale cardiovasculaire gezondheid

Dagelijks isagenix mangosteen sap drinken kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid.

 

Hoe gebruik ik Mangosteensap?

Wij raden aan om 30-90ml per portie te consumeren. Je kunt Xango Reserva dagelijks consumeren.

 

Voor wie is dit product geschikt?

Xango Reserva is geschikt voor iedereen ouder dan 4 jaar. We raden aan dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hun arts te raadplegen voordat ze dit product gebruiken.

 

Meer lezen over Mangosteen?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xango Reserva mangosteensap” te beoordelen