Waarom Isagenix?

Isagenix is een wereldwijd opererend bedrijf dat reeds een omzet van meer dan $7.000.000.000 genereert. Isagenix levert medisch onderbouwde AAA-gecertificeerde supplementen die speciaal ontwikkeld werden om de gezondheid te ondersteunen en het algemeen welzijn van zijn gebruikers te bevorderen.

Het is de missie van het bedrijf om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van de heilzame effecten van deze gezonde producten. In 2018 is Isagenix overgewaaid naar Europa. Wanneer je je bij de Isagenix-familie voegt, krijg je een stoel op de eerste rij om verbazingwekkende transformaties te zien van de levens die jij positief beïnvloedt. Daarnaast krijg je de ondersteuning van ons, je persoonlijke coaches EN Isagenix Europe om de markt verder te veroveren. Europa ligt letterlijk aan je voeten! Zou het niet geweldig zijn om je ervaringen met de producten waar we zo enthousiast over zijn, te delen met anderen en ook hen op weg te helpen naar een gezonde levensstijl?

Geef Jouw Inkomenspotentieel een Boost

Of je doel nu is om een beetje extra geld te verdienen of om vroeg met pensioen te gaan en de wereld rond te reizen, Isagenix biedt de flexibiliteit om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Bij Isagenix is geen investering vereist. Associate worden is compleet zorgenvrij, het verkoopsysteem van Isagenix is immers zorgenvrij.

Word lid van een Community van Leiders

Onze Associates veranderen niet alleen levens, maar ze hebben ook de vrijheid om hun Isagenix bedrijf te runnen zoals ze dat willen. Zoek je een betere balans tussen werk, je kinderen en je vrije tijd, en droom je van finaciële onafhankelijkheid, dan is Isagenix echt iets voor jou.

Verdien Kansen

Het Isagenix Teamcompensatieplan behoort tot de beste in de sector. Ons succes is het resultaat van onze gepassioneerde Associates en onze kwalitatief hoogwaardige, compromisloze producten en oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en we vertellen je meer over hoe ons Compensatieplan werkt. Kies je doel, en ga ervoor.

Alle voordelen op een rij!

  • Medisch onderbouwde AAA-gecertificeerde producten
  • Training en coaching op maat
  • Een eigen webshop die kan gelinkt worden aan de website van je zaak
  • Zorgenvrij verkoopsysteem (geen stock nodig, opvolging bestellingen door klantendienst)
  • Grote flexibiliteit en onafhankelijkheid
  • Sterk compensatiesysteem (zowel retail als commissie mogelijk)
  • De nodige businesstools (presentaties, trainingen, brochures, social media…)
  • Elke ingeschreven klant blijft je persoonlijke klant bij elke volgende bestelling