Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / Whole blend Isalean bar

Whole blend Isalean bar

Een proteïne bar boordevol eiwitten (20 g) en mét biologische groenten? Onder een overheerlijke buitenkant schuilt in iedere nutritioneel uitgebalanceerde bar een mix van hele biologische groenten en minder dan 1 g toegevoegde suiker.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Whole blend isalean bar is een proteïne bar boordevol biologische groenten. Onder een overheerlijke buitenkant schuilt in iedere nutritioneel uitgebalanceerde bar een mix van hele biologische groenten en minder dan 1 g toegevoegde suiker. Ja, we kunnen het zelf ook bijna niet geloven.

• Nutritioneel uitgebalanceerd. Een mix van eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten, en vitaminen en mineralen in slechts 222 calorieën.
• Verborgen groene goedheid. Vitaminen en mineralen uit een mix van hele biologische groenten met broccoli, spinazie, boerenkool, chlorella, zoete aardappel en maitake-paddenstoel.
• Dat ziet er strak uit: 20 gram wei- en melkproteïne geeft je langer een voller gevoel tussen maaltijden door of na een bezoek aan de sportschool.
• Natuurlijk zoet. Reken er maar op dat je smaakpapillen er anders over denken, maar ze bevatten minder dan 1 g toegevoegde suiker.
• Brandstof voor een vol gevoel: 12,5 g vezels in iedere reep geeft je een vol gevoel en helpt je spijsverteringsstelsel gezond te houden.

Wat zit er in?

Groentenmix

Wat als je groene goedheid kunt combineren met de smaak van chocolade? Wij. Doen. Mee. Krijg met iedere hap een mix van broccoli, spinazie, boerenkool, chlorella, zoete aardappel en maitake-paddenstoel.

Boordevol eiwitten

20 gram eiwitten in elke whole blend bar! Psst: Onze ethische eiwitten zijn afkomstig van grasgevoerde koeien die op natuurlijke wijze mogen grazen en niet behandeld worden met hormonen of routinematige antibiotica.

Rijk aan vezels

We hebben allemaal voedingsvezels nodig om ons een vol gevoel te geven en ons spijsverteringsstelsel gezond te houden – en elke reep levert je 12,5 g op. Dat is niet niks.

 

FAQ

Wat is Whole Blend Isalean Bar?

Whole Blend IsaLean Bar is een speciaal ontwikkelde, nutritioneel uitgebalanceerd bar met 20 gram hoogwaardige wei- en melkproteïne, gezonde vetten, en vitaminen en mineralen afkomstig van hele groenten.

Jij verdient het hele pakket, en dit is het. Van hoogwaardige eiwitten en voedzame wei tot een hele hoop vitaminen en mineralen: wij tillen persoonlijke voeding naar een hoger niveau.

Het is heel eenvoudig: Met overheerlijke, voedzame maaltijden gemaakt van hele voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je je goed voelt. Dagelijks genieten van een Whole Blend Bar geeft je de transformatieve resultaten die je altijd al wilde.

Wanneer moet ik Whole Blend Isalean Bar eten?

Op praktisch ieder moment van de dag! Het kan je nieuwe ochtendsnack zijn, brandstof voor na je training of een traktatie na het avondeten!

Moet ik mijn maaltijden vervangen door Whole Blend Isalean Bar?

Whole Blend IsaLean Bar is meer ontwikkeld als snack dan als maaltijd. Maar als je op zoek bent naar gezonde, handige maaltijden, probeer dan onze IsaLean Shake.

Zal ik nog honger hebben na een Whole Blend Isalean Bar?

We hopen van niet! Met 20 g eiwit en 12,5 g vezels zou Whole Blend IsaLean Bar je een goed gevoel moeten geven tot je volgende maaltijd.

 

Voor wie is Whole Blend Isalean Bar geschikt?

We hebben dit product ontwikkeld met het oog op volwassenen. Hoewel het product noten bevat, is het soja- en glutenvrij. Dit product wordt gemaakt in een fabriek waar ook tarwe, soja, sesamzaad, ei en andere boomnoten worden verwerkt.

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kan dit product worden gebruikt als onderdeel van een gezonde, uitgebalanceerde levensstijl. Als je het niet zeker weet, raden we je altijd aan contact op te nemen met je arts.

 

Wat is het verschil tussen Whole Blend Isalean Bar en de originele Isalean Bar?

Zowel Whole Blend IsaLean Bar als de originele IsaLean Bar leveren uitgebalanceerde voeding met hoogwaardige eiwitten, energierijke koolhydraten en gezonde vetten. Hoewel je op soortgelijke wijze van deze twee bars kunt genieten, lopen de ingrediënten en het voedingsprofiel enigszins uiteen.

Whole Blend IsaLean Bars leveren 20 g hoogwaardige eiwitten, een mix van hele groeten en minder dan 1 g toegevoegde suiker.

Whole Blend IsaLean Bar is de volgende evolutie binnen de IsaLean-familie; een geweldige optie voor iedereen die net begint aan haar of zijn gezondheids- en wellness-avontuur of als aanvulling op een gezonde levensstijl.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whole blend Isalean bar” te beoordelen