Home / shop / Isagenix / ZIJA / Triotic Core Moringa – probiotica

Triotic Core Moringa – probiotica

Core Moringa Triotic bevat een mix van drie bacterie stammen, bekend als probiotica – vaak aangeduid als vriendelijke bacteriën. Deze vriendelijke bacteriën zijn levende micro-organismen die een unieke rol spelen bij het ondersteunen van een gezond spijsverteringsstelsel.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorie: Tag:

Beschrijving

Triotic Core Moringa bevat een mix van drie bacterie stammen, bekend als probiotica – vaak aangeduid als vriendelijke bacteriën. Deze vriendelijke bacteriën zijn levende micro-organismen die een unieke rol spelen bij het ondersteunen van een gezond spijsverteringsstelsel.

 • Bevat drie klinisch bestudeerde probiotische stammen
 • Gemakkelijk te consumeren met snelle orale smelt technologie
 • Dagelijks te gebruiken

 

Wat is Triotic Core Moringa?

Core Moringa Triotic is een mix van drie klinisch bestudeerde probiotische stammen: Bifidobacterium animalis, lactobascillus acidopholius en lactobascillus rhamnosus. Het is ontworpen om dagelijks te worden geconsumeerd om een gezond spijsverteringsstelsel te ondersteunen. De probiotische stammen van Triotic hebben super adhesie-eigenschappen, die de zware omstandigheden in ons spijsverteringskanaal kunnen overleven. Hierdoor kan het product de bovenste en onderste darmen bereiken, waardoor gastro-intestinale ondersteuning wordt geboden van begin tot eind.

Wat zijn de voordelen van probiotica?

Probiotica worden vaak aangeduid als vriendelijke bacteriën. Het zijn levende micro-organismen die een unieke rol spelen om het spijsverteringssysteem te helpen om optimaal te presteren en voedingsstoffen beter te absorberen.

 

 • ondersteunt de gastro-intestinale gezondheid
 • helpt bij normaal gebruik immuunverdediging
 • geformuleerd voor volwassenen en kinderen
 • makkelijk te consumeren met orale rapid-melt-technologie
 • bevat drie klinisch onderzochte probiotica stammen
 • gebruik dagelijks voor een optimale wellness

Wist je dat?

 • er meer dan 300 wetenschappelijke publicaties van Bifidobacterium animoalis ssp. Lactis zijn, die het één van de meest onderzochte probiotische stammen maken.
 • microbiota een cruciale rol speelt in het behoud van een goed functionerend immuunsysteem; de consumptie van probiotica helpt bij het aanvullen en draagt bij aan de microbiota van de darm.
 • bij gezonde volwassenen het maagdarmkanaal 10 keer zoveel bacteriën bevat als eukaryotisch cellen in het hele lichaam.
 • Core Moringa Triotic een heerlijke, natuurlijke honing meloen smaak heeft die zowel volwassenen als kinderen lekker vinden.

 

Hoe gebruik ik dit product?

Giet het poeder direct op je tong en laat het oplossen voordat je het inslikt. Het beste 's ochtends geconsumeerd op een lege maag, ten minste 10 minuten voor een maaltijd. Neem één zakje per dag.

 

Voor wie is dit product geschikt?

Core Moringa Triotic is ontworpen met volwassenen in het achterhoofd. We raden aan dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hun arts te raadplegen voordat ze dit product gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triotic Core Moringa – probiotica” te beoordelen