Ben jij klaar voor je transformatie?

Hoe werkt het?

STAP 1: Stel je doelen

STAP 2: Kies het voedingssysteem dat bij je past

STAP 3: Krijg toegang tot onze online community


Je transformatie kan beginnen !


STAP 1

Stel je doelen

Je krijgt een persoonlijke coach die je gratis zal begeleiden tijdens je gewichtsverlies programma. Je coach zal samen met jou je gewichtsdoelen en gezondheidsdoelen bepalen. Dat vertaald zich naar een voedingssysteem dat bij jou en je levensstijl past. Je coach zal je ondersteunen en inspireren en je de nodige voedingsschema’s, video’s en recepten sturen.

No stress, relax, …, alles op je eigen ritme.

Je communiceert via de exclusieve IsaLife app. Deze app wordt je nieuwe partner die je op de voet gaat volgen. Hou je vorderingen bij, krijg toegang tot een gratis work-out programma, plan je maaltijden en bestel je producten direct vanuit de app !

transformatie

STAP 2

Kies je voedingssysteem

Afhankelijk van je levensstijl en je gezondheidsdoelen (gewichtsverlies, meer energie, betere prestatie) krijg je een voedingssysteem dat precies bij je past. Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit. Je bestelling wordt aan huis geleverd !

Wij zijn anders dan de anderen. Bij ons draait het allemaal om het gebruik van ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit die dichtbij de natuur staan en komen er geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen aan te pas. De wei-eiwitten die we in onze shakes gebruiken zijn bijvoorbeeld afkomstig van koeien die gras eten, goed worden behandeld, op natuurlijke wijze kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica krijgen toegediend. Onze producten zijn 100% natuurlijk en Triple A- gecertificeerd. Het systeem past binnen een macrobiotische levensstijl. Ook als je vegetarisch, veganistisch, glutenvrij , sojavrij of lactosevrij wilt eten hebben we voor jou een oplossing.

We helpen je om op een duurzame manier gewicht te verliezen en levenslange gewoontes aan te leren die ervoor zorgen dat er nooit meer overtollige kilo’s aankomen. Je krijgt voldoende producten om de eerste 30 dagen van ons programma te doorlopen.

Naast één uitgebalanceerde maaltijd per dag te nuttigen, vervang je twee maaltijden door IsaLean Shakes. Zo heb je 6 shakedagen per week. De 7de dag van je programma is een detoxdag. We doen aan intermittent nutritional fasting, wat inhoudt dat je je lichaam tijdens een detoxdag gaat voeden. Zo behoud je je energie en focus terwijl je lichaam zich reinigt.

Mag je dan nooit meer frietjes? of een lekker stukje taart? Natuurlijk wel. Tijdens je gewichtsverlies programma mag je 2 cheatmeals per week. Je kiest op die momenten zelf waar jij het meest van geniet ! Ons voedingsssteem richt zich immers op een duurzame levensstijl waarbij je gezond eet, maar waarbij je niet stopt met genieten van het leven.

Zo blijf je je leven lang gezond en slank !

transformatie

STAP 3

Word lid van onze community

Gewicht verliezen lukt beter als je dit samen kan doen. Schrijf je samen in met een vriendin / vriend en ga de transformatie samen aan. Daarnaast wordt je lid van onze Vlaamse facebookgroep. Hier vind je lekkere receptjes, tips, ondersteuning, gratis work-outs, life cooking en nog veel meer.

Bovendien kan je je inschrijven voor de Isabody Challenge. Het is een 16-weken programma waarbij je lid wordt van een gemeenschap die je volop ondersteunt en enthousiast aanmoedigt.

Je krijgt dan een productcoupon van € 165 en een T-shirt cadeau als je de challenge hebt afgerond én je maakt kans op prijzen tot € 5500.


Hoeveel kost het?

In je 30-dagen voedingssysteem vind je al het nodige om 60 maaltijden te bereiden. Dit is dus voldoende voor 6 shakedagen met 2 vervangmaaltijden en 1 detoxdag per week. De overige maaltijden bereid je zelf. Een shake kost €2,60, dat is zoveel als een belegd broodje. De komende 30 dagen zal je dan ook geen geld uitgeven aan belegde broodjes, pitta’s, frietjes of andere ongezonde snacks en je zal ook minder geld uitgeven in de supermarkt.

Doordat je minder geld uitgeeft aan ongezonde voeding, komt er meer geld vrij voor gezonde voeding.

Met ons basispakket geniet je reeds van ons voedingssysteem voor slechts € 8,40 per dag.


Klaar voor jouw transformatie?

Vandaag is de dag dat je investeert in een betere gezondheid. Wist je dat je gezondheid al verbetert wanneer je 5 tot 10% van je huidige lichaamsgewicht afvalt? Hierdoor daalt je risico op verschillende lichamelijke ziektes, zoals diabetes type 2 (suikerziekte) en hart- en vaatziekten. Je wordt niet alleen gezonder, je voelt je ook beter. Je voelt je energieker, je slaapt beter, je zit beter in je vel en kan meer genieten van elke dag.

Ook jij verdient het om gezonder te zijn en van je leven te genieten zonder beperkingen.

Begin je transformatie nog vandaag. Schrijf je in en start je nieuwe levensstijl !


SCHRIJF JE HIER IN EN START JE TRANSFORMATIE VANDAAG!

Gewichtsverlies? Meer energie? Betere sportprestaties?