Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / Thermo GX

Thermo GX

Thermo GX gebruikt natuurlijke ingrediënten om de stofwisseling en energieproductie van je lichaam te ondersteunen. Het is belangrijk dat je metabolisme optimaal werkt, zodat je voedsel kunt afbreken voor energie en voedingsstoffen die je lichaam kan gebruiken.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Thermo GX gebruikt natuurlijke ingrediënten om de stofwisseling en energieproductie van je lichaam te ondersteunen. Het is belangrijk dat je metabolisme optimaal werkt, zodat je voedsel kunt afbreken voor energie en voedingsstoffen die je lichaam kan gebruiken. Met Thermo GX hebben we voedingsstoffen zoals niacine en chroom gecombineerd, waarvan bekend is dat ze de stofwisseling ondersteunen, samen met een mix van andere ingrediënten zoals groene thee-extract, appelciderazijn, cayennepeper en cacaobonen, zonder vervelende stimulerende middelen toe te voegen.

  • Bevat voedingsstoffen zoals niacine en chroom waarvan bekend is dat ze de stofwisseling ondersteunen
  • Helpt je lichaam energie uit voedsel op te nemen
  • Natuurlijke ingrediënten (absoluut geen stimulerende middelen!)

Thermo GX - 60 stuks

Wat zit er in?

Volledig natuurlijke ondersteuning van de stofwisseling

Niacine en chroom

Twee krachtige voedingsstoffen waarvan bekend is dat ze de stofwisseling van je lichaam ondersteunen*.

Groene thee-extract

De kracht van 's werelds populairste, meest vertrouwde gezondheidsthee.

Cayenne

Een krachtig rood kruid dat vaak wordt gebruikt om de stofwisseling te ondersteunen.

Appelazijn

Alle eeuwenoude voordelen, zonder de onaangename smaak.

FAQ

Wat is Thermo GX?

Thermo GX is een supplement dat is ontworpen om de stofwisseling en energieproductie van je lichaam te ondersteunen. Als we eten en drinken, moet ons lichaam dat voedsel afbreken tot voedingsstoffen die ons lichaam kan gebruiken voor energie en andere processen. Thermo GX ondersteunt dat natuurlijke proces met voedingsstoffen zoals niacine en chroom, evenals andere ingrediënten zoals extract van groene thee, appelazijn, cayennepeper en cacaozaad.

Hoe gebruik ik Thermo GX?

We raden aan om maximaal twee capsules per dag met water in te nemen: één bij het ontbijt en één bij de lunch. Je kunt ervoor kiezen om slechts één capsule op je cleanse dag te nemen, omdat je je normale maaltijden en snacks niet zult consumeren.

Voor wie is Thermo GX geschikt?

Thermo GX is alleen geschikt voor personen van 18 jaar en ouder. We raden ook af om dit product te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thermo GX” te beoordelen