Home / shop / Isagenix / Pakketten gewichtsverlies / Shake and glow pakket

Shake and glow pakket

(2 klantbeoordelingen)

Shake it, Drink it, Glow

Maak kennis met je nieuwe dagelijkse routine

 

We weten allemaal dat een gezonde glans binnenin begint, toch?

 

Het shake and glow pakket is een exclusief pakket voor voorkeursklanten*. Word vandaag nog klant, krijg meteen en bij elke bestelling 25% korting en geniet van de beste gezondheidsproducten.

Bestel dus gauw je eerste product. Het shake and Glow pakket kan je dan via je backoffice verkrijgen.

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

 

Beschrijving

Shake it, Drink it, Glow

Shake and glow pakket – Maak kennis met je nieuwe dagelijkse routine

We weten allemaal dat een gezonde glans binnenin begint, toch?

 

Schud je dagelijkse routine door elkaar met onze perfect gebalanceerde maaltijd-in-een-schepje, om je lichaam te voeden, te combineren met Collagen Elixir™ voor een gezonde huid, haar en nagels*.

  • Een maand lang schudden en glanzen. Drie dozen Collagen Elixir en twee zakjes IsaLean Shake™ bewaren je gezonde glans gedurende 30 dagen.
  • Volledig natuurlijk. Waarom zou je aanvaarden dat kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen worden gebruikt?

 

Wat krijg je met Shake and Glow pakket?

• Handige en complete IsaLean Shake™. Een voedzame maaltijd met de juiste balans van eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten. Het verschil? Deze maaltijd kan in een aantal seconden worden bereid.
• Een slanke lijn. 24 gram eiwitten in elke IsaLean Shake om droge spiermassa te helpen bouwen en je langer een gevoel van verzadiging te geven.
• Een gezonde huid, haar en nagels* met Collagen Elixir. Een boost van vitamine C, zink en biotine in elk mooi flesje.
• 5g verantwoord en duurzaam verkregen mariene collageen peptiden. Ondersteun de natuurlijke productie van collageen in je lichaam voor een gezonde, gehydrateerde huid*.
• Volledig natuurlijk. Waarom zou je kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen aanvaarden?
• Een maand lang schudden en glanzen. Drie dozen Collagen Elixir en twee zakjes IsaLean Shake bewaren je gezonde glans gedurende 30 dagen.

 

* Li P, Wu G. Roles of dietary glycine, proline, and hydroxyproline in collagen synthesis and animal growth. Amino Acids. 2018; 50:29–38
** Biotine draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot de instandhouding van normaal haar, normale nagels en normale huid

 

Shake and Glow pakket is exclusief voor voorkeursklanten. Word vandaag nog voorkeursklant en krijg meteen en bij elke bestelling 25% korting. Voorkeursklant word je door een product te bestellen uit de shop en het vakje ‘voorkeursklant’ aan te vinken. Makkelijk toch? In je backoffice kan je dan je Shake and Glow pakket bestellen.

TIP: je kan ons collageen serum ook in dozen van 10 flesjes bestellen om uit te proberen. Heb je onze Isalean shakes al geproefd? bestel meteen je eerste doos en geniet elke dag van een gezonde & uitgebalanceerde maaltijd die in seconden klaar is. Ideaal voor een snel ontbijt of op het werk.

 

 

2 reviews voor Shake and glow pakket

  1. Jolien R

    Goed onderhoudspakket. ben 12 kg afgevallen met de shakes. en nu behoud ik mijn gewicht al 2 jaar met dit pakket. Vind de shakes erg lekker en vooral makkelijk om mee te nemen. Vroeger kocht ik een broodje op het werk, maar nu drink ik de shake en voel me goed en energiek. De collageen heeft mijn huid heel wat verbetert. Ben er superblij mee!

  2. Sandra

    Lekker shakes, goed om niet bij te komen. Collageen is gewoon de beste!

Een beoordeling toevoegen