Independent Associate

De vele persoonlijke succesverhalen van Isagenix associates bouwen verder op jarenlange ervaringen en successen geboekt met Isagenix producten. Het geweldige en complete systeem van Isagenix heeft over de jaren heen duizenden mensen geholpen naar hun nieuwe figuur.

Sinds 2018 waaide Isagenix over vanuit de USA naar België en Nederland en in 2020 veroverde het revolutionaire gezondheids en wellnesssysteem ook de rest van Europa. Isagenix belooft je een gezonde levensstijl en een lichaam waar je je lekker in voelt. Geen loze beloftes, maar wetenschappelijk onderbouwde, kwalitatieve producten die makkelijk te gebruiken zijn in je drukke dagelijkse leven.

Of je er nu voor kiest om Isagenix te gebruiken om persoonlijke (afval-)resultaten te boeken, of omdat je op zoek bent naar een businessopportuniteit, ik beloof je dat Isagenix je leven zal veranderen op manieren die je nooit voor mogelijk hield.

Om deze belofte waar te maken, belooft Isagenix je een 100% tevredenheidsgarantie. Als je binnen de 30 dagen na gebruik niet helemaal tevreden bent over de Isagenix-producten, dan stuur je ze eenvoudig terug voor een volledige terugbetaling. Geen vragen gesteld!

Er is geen beter moment om je eigen succesverhaal nu te beginnen! Meld je nu aan en geniet van alle voordelen die Isagenix te bieden heeft!

 

 

Integriteit

We blijven vastberaden in ons streven om altijd het juiste te doen, op de juiste manier.

  • Gewichtsverliesdisclaimer   De op deze website gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en lichaamsgesteldheid. De resultaten zijn verkregen door het opnemen van Isagenix-producten als onderdeel van een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, gepaste portiecontrole en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen.
  • Veiligheidswaarschuwing   Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren. Stop met het gebruik indien er bijwerkingen optreden.
  • Uitsluitend voor algemene doeleinden   De informatie op deze website, in alle publicaties en op verpakkingen en labels is uitsluitend bedoeld voor algemene doeleinden en om je te helpen om goed onderbouwde beslissingen te nemen over jouw gezondheid. Het dient niet ter vervanging van het advies van je arts of een medisch professional.
  • Inkomstendisclaimer   De op deze website genoemde inkomstenniveaus voor onafhankelijke Isagenix Associates zijn voorbeelden en moeten niet worden opgevat als gebruikelijk of gemiddeld. Gerealiseerde inkomstenniveaus zijn afhankelijk van de zakelijke vaardigheden, persoonlijke ambitie, beschikbare tijd, inzet, activiteitsniveau en demografische factoren van de individuele Associate. Raadpleeg de resultatenberekening voor onafhankelijke Associates van Isagenix voor informatie over gemiddelde verdiensten. Deze resultatenrekening is te vinden op www.isagenixEarnings.com