Home / Blog / afvallen / Op weg naar succesvol afvallen

Op weg naar succesvol afvallen

with Geen reacties

Op weg naar succesvol afvallen

Goede eetgewoontes en lichaamsbeweging zijn van essentieel belang voor het realiseren en handhaven van je doelstellingen, maar soms is het moeilijk om elke dag de benodigde voedingsmiddelen binnen te krijgen. Zou het niet geweldig zijn als er een methode was die je helpt op weg naar succesvol afvallen? Afvallen zonder moeite, zonder honger, zonder dat je uren in de keuken moet staan. Misschien weet je wel hoe je gezonde voeding moet bereiden, maar ontbreekt het je gewoon aan tijd. Een snelle hap tussendoor leidt dan vaak tot ongezond eetgedrag. Als ik je nu eens vertelde dat het ook anders kan.

Graag wil ik laten kennismaken met de producten van Isagenix. Met de producten van Isagenix heeft u nu de middelen om uw gewichtsverliesdoelstellingen te bereiken met ons handige systeem, dat u in staat stelt om heerlijke en voedende Isagenix producten en gezonde eetgewoonten in uw leven op te nemen. Isagenix maakt het gemakkelijk om je lichaam te voeden. Zo krijgt u de controle over uw gezondheid en welzijn terug.

Hoe werkt Isagenix

Isagenix volgt een andere benadering van gewichtsbeheersing, waarbij verrukkelijke smaken worden gecombineerd met fantastische resultaten. Een belangrijk verschil in gewichtsbeheersing met Isagenix is dat je het vasten op Detoxdagen afwisselt met een beperkte calorie-inname op Shake Dagen.

Het is vrij eenvoudig. Elke dag is of een Shakedag of een Detoxdag.

Shakedag

Vervang twee maaltijden per dag door een IsaLean Shake en geniet van een of twee gezonde, uitgebalanceerde snacks en één 400-600 calorieën maaltijd. Het is volledig aan u of u de lunch of het diner wilt vervangen door
uw shake, afhankelijk van uw levensstijl; hoe geweldig is dat! U kunt bijvoorbeeld een shake als ontbijt nemen, genieten van een gezonde lunchmaaltijd, en uw dag eindigen met een shake als diner.

Detoxdag

Op een Detoxdag, profiteert u van de voordelen van periodiek vasten, door het drinken van vier diepreinigende doses Nourish for Life. We hebben geweldig nieuws: u kunt ook snacken op Detoxdagen! Uw maandelijkse overzicht kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien…

shake en detox schema

Laten we nu beginnen

  1. Plan en hou vast aan een startdatum waarop je nieuwe leven begint.
  2. Stel je persoonlijke doelen. Of je nu een aantal kilo kwijt wil, spieren wil opbouwen of allebei, stel voor jezelf realistische doelen op. Ga uit van een gewichtsverlies van 1 kg per week. Dit is een gezond gewichtsverlies om ervoor te zorgen dat je geen honger hebt en je nieuwe levensstijl zal volhouden.
  3. Kies je pakket op basis van je doelstellingen. Al onze producten vind je hier. Ben je niet zeker welk pakket voor je geschikt is, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
  4. Download de IsaLife™ app voor stap-voorstap begeleiding om je Isagenix plan aan te passen.
  5. Sluit je aan bij duizenden anderen wereldwijd, die de IsaBody Challenge® doen, om je doelen te behalen. Deel je resultaten, vind verbinding en ondersteuning bij onze geweldige gemeenschap op het IsaBody traject!

Gefeliciteerd! Je bent nu lid van de Isagenix gemeenschap! Verwelkom een gezonde verandering en geniet van je nieuwe jij!

Geef een antwoord