Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / Nourish for Life – gezond detoxen

Nourish for Life – gezond detoxen

(1 klantbeoordeling)

Nourish for Life – gezond detoxen

Drink op vastendagen (of welke dag dan ook) dit voedzame drankje gemaakt van een synergetische mix van kruiden en plantaardige ingrediënten om je energie te geven. Denk je dat intermitterend vasten niet jouw ding is? Denk nog eens. Gezond detoxen doe je makkelijk met Nourish for Life!

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Nourish for Life - gezond detoxen, dat is intermittent vasten, maar dan beter!

Drink op vastendagen (of welke dag dan ook) dit voedzame drankje gemaakt van een synergetische mix van kruiden en plantaardige ingrediënten om je energie te geven. Denk je dat intermitterend vasten niet jouw ding is? Denk nog eens.

  • Metgezel voor detox dagen. Probeer je gewoon snel je dag door te komen? Nee joh, je staat op het punt om jouw dag de beste dag te maken met gerichte hoeveelheden voedingsstoffen om je energie en focus te geven.
  • Het superfoodsteam. Pepermunt, aloë vera, kurkuma, zoethoutwortel, bosbes, ashwagandha en Siberische ginseng om je op snelheid te houden.
  • Ondersteun je detoxificatiesysteem. Een gerichte mix van voedende B-vitaminen, biologisch actieve plantaardige ingrediënten en functionele smaken.
  • Vastendagen niet jouw ding? Probeer in plaats daarvan cleansing voor elke dag en drink dagelijks Nourish for Life om de plantaardige voordelen te plukken.
  • Smaakhelden. Het moeilijkste van cleansing is nu het kiezen van je smaak. Peach Mango? Natural Rich Berry? Dit heerlijke gevecht is echt.

zuivelvrij - glutenvrij - sojavrij - vegetarisch

 

Gezond detoxen met Nourish for life: Intermittent vasten op de juiste wijze

 

Aloë vera

Moeder Natuur levert de goederen weer af. Dit krachtige plantaardige ingrediënt wordt al eeuwenlang gebruikt om de spijsvertering te helpen en het immuunsysteem te ondersteunen.

Asjwagandha

De plant die het allemaal doet. Ashwagandha wordt niet alleen al duizenden jaren in India gebruikt als dagelijks tonic, maar ook in Ayurveda om stressgerelateerde aandoeningen aan te pakken en de energie te verbeteren.

Siberische ginseng

Dit plantaardige ingrediënt wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om de weerstand tegen blootstellingen zoals hitte, kou, chemicaliën en vervuiling te vergroten.

Kurkuma

Niet zomaar een kruid. Kurkuma, afkomstig uit Zuidoost-Azië, wordt gezien als een krachtige antioxidant met ontstekingsremmende eigenschappen.

FAQ

Waarom moet ik cleansen of detoxen?

Intermittent vasten heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen, en met een goede reden! Wij cleansen al jaren voordat het populair werd. Waarom is dat? Nou, onze levers zijn niet gemaakt met een industriële wereld in gedachten. Elke dag worden we blootgesteld aan verontreinigende stoffen in de lucht, het water, het voedsel en zelfs in ons huis. Daarom creëerden we een mix van voedende B-vitamines en biologisch actieve plantaardige ingrediënten (zoals aloë vera, Siberische ginseng en kurkuma) om het gewone vasten te boosten, door ons tijdens cleanse dagen te voeden en het natuurlijke ontgiftingssysteem van ons lichaam te ondersteunen. Meer lezen over gezond detoxen?

 

Wat zit er in Nourish for Life?

We hebben een synergetische mix van B-vitamines, plantaardige ingrediënten en functionele smaken toegevoegd om je gerichte hoeveelheden energie te geven op je cleanse dagen en om het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam te ondersteunen.

De B-vitamines (B3, B6 en B12) zijn essentieel voor de verbranding van aminozuren, vetten en koolhydraten en helpen vermoeidheid te verminderen*.

De plantaardige ingrediënten zoals aloë vera, Siberische ginseng en kurkuma hebben verschillende werkingen en worden al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van mensen te ondersteunen. Gezond detoxen met Nourish for Life is dus een gezonde keuze!

Functionele smaken zoals pepermunt, venkel en bessen dragen hun natuurlijke antioxiderende en verzachtende eigenschappen bij, terwijl ze ook heerlijk smaken.

 

Hoe gebruik ik Nourish for life?

Er zijn twee manieren om te cleansen: Cleanse voor elke dag of cleanse dagen.

Cleanse voor elke dag betekent dat je dagelijks Nourish for Life gebruikt naast je normale maaltijden en snacks. Drink 's ochtends of net voor het slapengaan een portie van 59 ml. Je kunt 59 ml van de kant-en-klare vloeistof gebruiken, of een schep poeder gemengd met water.

Op een cleanse dag, onze vorm van intermitterend vasten, drink je een portie Nourish for Life van 118 ml, vier keer gelijkmatig verdeeld over de dag (hetzij de kant-en-klare vloeistof of twee scheppen poeder gemengd met water). Je kunt ook kiezen uit cleanse dag-snacks om het hongergevoel onder controle te houden en constante energie te geven - bekijk hier onze Cleanse Dag Tracker. Het is aan jou of je een enkele cleanse dag doet, of twee cleanse dagen achter elkaar, die we een Dubbele Cleanse noemen. Hoe dan ook, we raden maximaal vier cleanse dagen per maand aan.

Je kunt Nourish for Life op zichzelf drinken, over ijs gegoten of gemengd met koud of warm water.

 

Voor wie is Nourish for Life geschikt?

We hebben dit product ontwikkeld met volwassenen in gedachten, dus we raden kinderen en tieners niet aan het te consumeren. Ze groeien nog steeds, dus we raden ze af om een programma voor intermitterend vasten te volgen.

 

Wat is het verschil tussen de vloeistof en het poeder?

De klant-en-klare vloeistof heeft een natuurlijke bessensmaak en het is de krachtpatser van cleanse dagen. Het poeder heeft een perzik-mango-smaak en is perfect voor reizen en cleansen onderweg. Voeg gewoon water toe! Het poeder bevat ashwagandha, terwijl de vloeistof dat niet heeft.

Beide opties ondersteunen je natuurlijke ontgiftingsproces, hebben heerlijke plantaardige voordelen en kunnen worden gebruikt voor cleanse dagen.

 

 

Hoe past Nourish for life in de Isagenix lifestyle?

Nourish for Life – gezond detoxen, hoe doe je dat?

1 review voor Nourish for Life – gezond detoxen

  1. Jo

    Vind dit een fantastisch product. Heb eerder al detox gedaan onder de vorm van sportvasten, maar voelde me dan nooit goed. Voelde me dan erg zwakjes en had veel hoofdpijn. Met Nourish for life krijg ik de nodige vitamientjes binnen en ben ik energiek. Ik kan zelfs sporten op een detoxdag zonder dat ik me slap voel. De mango is mijn favoriet. Zeer lekker.

Een beoordeling toevoegen