Home / Blog / afvallen / Nood aan meer energie?

Nood aan meer energie?

with Geen reacties

Soms heb je nood aan meer energie. Meer dan wat je uit je dagelijkse voeding kan halen. Het leven vraagt heel wat van ons. Met een drukke levensstijl gebeurt het dan dat je niet goed eet, en vooral dat je onvoldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt. Met als gevolg dat je je moe, zelfs uitgeput voelt.

Hoe kan je je energie een boost geven?

Een druk leven? Nood aan meer energie?

Om meer uit elke dag te kunnen halen en de energie te hebben om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen, heeft Isagenix Ionix Supreme ontwikkeld. Het is echt het antwoord van moeder natuur op welzijn. Het is een versterkte tonic die vol zit met plantaardige en gerichte ingrediënten. Deze krachtige elixer is ontworpen om dagelijks te worden geconsumeerd. En dit zal je helpen de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan wanneer je nood hebt aan een beetje meer energie.

Vroeger waren deze botanische producten alleen bekend bij natuurgenezers, maar nu halen ze de krantenkoppen vanwege de buitengewone effecten die ze op het lichaam kunnen hebben. Ionix Supreme bevat ingrediënten zoals: wolfberry, hibiscus, rode ginseng, eleuthero en Schisandra. Ingrediënten die al eeuwen bestaan en gebruikt worden door oude stammen voor preventie en door atleten voor prestaties.

Wat maakt Ionix Supreme zo bijzonder?

In Ionix Supreme vind je een zorgvuldig geselecteerde mix van goed bestudeerde maar unieke plantaardige ingrediënten, zoals: eleuthero, Schisandra, wolfberry, rode ginseng, bacopa, amla en meer (bron). Onderzoekers hebben ontdekt dat een groep planten, wanneer het dagelijks wordt geconsumeerd, kan helpen de lichaamsfuncties onder stress te normaliseren, onze prestaties te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Neem even de tijd om je voor te stellen hoe dat zou kunnen voelen …

Nood aan meer energie?

We zouden allemaal wel een beetje hulp kunnen gebruiken bij het zorgen voor onze dagelijkse gezondheid. We vragen ons lichaam elke dag overuren te maken. En soms vragen we teveel van ons lichaam. Velen van ons zijn opgebrand, uitgeput en beginnen te denken dat dit normaal is. Maar wat als het leven niet zo hoefde te zijn? Wat als we ons lichaam zouden ondersteunen, zodat we elke dag beter de uitdagingen van het leven aankunnen?

We hebben deze mix van goed bestudeerde maar unieke plantaardige ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd met toegevoegde vitamines en mineralen, zodat je het beste krijgt van wat de natuur en de wetenschap te bieden hebben.

Hoe gebruik ik Ionix Supreme?

We raden aan om elke dag 30ml Ionix Supreme te nuttigen. Dit kan ’s ochtends, voor het slapen of op een bepaald moment van de dag zijn … het is aan jou, maar het is belangrijk om consistent te zijn. Het is ook aan jou hoe je het mengt – neem het naturel, meng het met koud of warm water of voeg het toe aan je shake. Je kunt Ionix Supreme ook gebruiken op Detoxdagen!

Geef een antwoord