Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / e-shot natuurlijke energiedrank

e-shot natuurlijke energiedrank

(1 klantbeoordeling)

e-Shot is een natuurlijke energiedrank op basis van planten. We hebben een krachtige mix van planten met de hand geplukt en gecombineerd met plantaardige cafeïne om het perfecte energiedrankje te creëren – en dat allemaal zonder suiker, zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

e-Shot is een natuurlijke energiedrank op basis van planten. We hebben een krachtige mix van planten met de hand geplukt en gecombineerd met plantaardige cafeïne om het perfecte energiedrankje te creëren - en dat allemaal zonder suiker, zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen. Drink e-Shot wanneer u een natuurlijke energieboost nodig heeft. Het maakt niet uit of dit voor een sessie in de sportschool is ter ondersteuning van uw workout of dat u het gebruikt als natuurlijke oppepper wanneer uw middagdip rond 15.00 uur komt opzetten.

  • Gezond alternatief voor de calorierijke, kunstmatig gezoete energiedrankjes
  • Vol met plantaardige stoffen, waaronder Siberische ginseng, meidoornbes en schisandra
  • 80 mg plantaardige cafeïne uit groene thee en yerba mate
  • Perfect voor alle momenten waarop u een energieboost nodig heeft
  • Komt in de smaak appel-granaatappel

Advies: Jump start je dag, vecht tegen een middagdip, of gebruik e-shot op detoxdagen voor meer energie.

Gebruik: Zoals bij de meeste dranken, kan e-Shot het beste koel worden geserveerd. Het enige wat u hoeft te doen is uitpakken, schudden en klaar!

 

E-shot maakt standaard deel uit van de pakketten: energie & performance basis pakket, energie & performance premium pakket, en het Ultimate pakket voor gewichtsverlies.

 

Verken ook onze andere producten in het sportgamma.

Een natuurlijke energiedrank met plantaardige ingrediënten:

Siberische ginseng
Deze plant komt oorspronkelijk uit Noordoost-Azië en wordt al jaren gebruikt om het uithoudingsvermogen te verbeteren.
Schisandra
Een multifunctionele plant die traditioneel wordt gebruikt voor het behoud van een goede gezondheid en vitaliteit.
Meidoornbes
Een kruidenmiddel waarvan bekend is dat het helpt bij het bemiddelen van de stressreactie in het lichaam. Grote voordelen van zo’n kleine bes.
Yerba Mate en groene thee
80 mg plantaardige cafeïne, zonder een koffieboon in zicht.

FAQ

Voor wie is deze natuurlijke energoedrank geschikt?

e-Shot is ontworpen voor iedereen die klaar is om zijn prestaties te verbeteren, zonder de overmatige suiker, zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen die in de meeste energiedrankjes worden aangetroffen.

Gebruik e-Shot om je workout een kickstart te geven, als je plantaardig alternatief voor koffie of als een boost bij je inzinking rond 3 uur ‘s middags. Het is ook een favoriet voor drukke ouders, die er zo dol op zijn dat het zijn eigen bijnaam heeft verdiend, de parent-Shot, oftewel p-Shot!

e-Shot wordt niet aanbevolen voor kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

 

Wat maakt e-shot uniek?

Veel energieshots bevatten veel cafeïne, wat zeer ongewenste bijwerkingen kan veroorzaken. Nog meer vertrouwen op overmatige hoeveelheden suiker of kunstmatige kleur, smaak en zoetstoffen.

 

Hoe gebruik ik e-shot?

Zoals met de meeste dingen, wordt dit het best gekoeld geserveerd. Het enige wat je hoeft te doen is uitpakken, schudden, drinken en gaan!

Hier is e-Shot anders. Dit is energie van een ander niveau. We hebben cafeïne van natuurlijke oorsprong gebruikt die is afgeleid van groene thee en Yerba Mate. Geen enkele andere energiedrankje op de markt bevat onze gepatenteerde plantaardige blend, waardoor je je energiek voelt zonder de onvermijdelijke crash later te verergeren.

 

1 review voor e-shot natuurlijke energiedrank

  1. Olivier

    Doet wat het moet doen wanneer het nodig is… Tip: is wel lekkerder wanneer het koud wordt ingenomen.

Een beoordeling toevoegen