Home / shop / Isagenix / Energie & prestatie / IsaPro eiwitpoeder

IsaPro eiwitpoeder

IsaPro is het ultieme spieropbouwende eiwit met 18g ongedenatureerd wei-eiwit in elke portie. Of het nu je doel is om de prestaties te verbeteren, af te vallen of gezond te blijven, het is een gemakkelijke manier om meer eiwitten in je dieet te krijgen!

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

IsaPro eiwitpoeder is het ultieme spieropbouwende eiwit met 18g ongedenatureerd wei-eiwit in elke portie. Of het nu je doel is om de prestaties te verbeteren, af te vallen of gezond te blijven, het is een gemakkelijke manier om meer eiwitten in je dieet te krijgen! Als je een prestatiedoel hebt, is het je nieuwe post-gym eiwit boost die zal helpen met spierherstel en groei. Maar eiwit is niet alleen voor body builders! IsaPro kan je helpen je gewichtsverlies plateau te doorbreken, het kan een snack worden voor tussen de maaltijden door of voor het slapen gaan - het extra eiwit houdt je vol en helpt snacken te bestrijden om je calorie-inname in lijn te houden met je doelen.

  • 18g ongedenatureerd wei-eiwit in elke portie (per schep)
  • Wei-eiwit bevat van nature aminozuren met vertakte ketens zoals isoleucine, leucine en valine.
  • 100 calorieën per portie
  • Natuurlijk gezoet zonder kunstmatige smaakstoffen
  • Ondersteunt verbeterde atletische prestaties
  • Gemakkelijke manier om meer eiwitten in je dieet te krijgen, of het nu je doel is om gewicht te verliezen, gezond te blijven of de prestaties te verbeteren
  • Komt in de smaak Vanille

 

Ben je een fervente sporter en heb je een grotere eiwitbehoefte?

IsaPro wordt vaak toegevoegd aan de IsaLean Shake, zo krijg je geen 24g eiwitten (IsaLean), maar 42 gram (+18g IsaPro). Zo draagt eiwit bij aan de groei en het behoud van je spiermassa.

 

Hoe neem je IsaPro?

Meng met (koud) water, eventueel ijsblokjes naar smaak, voeg toe aan je IsaLean Shake, of gebruik in combinatie met andere recepten zoals: ontbijtgranen, pannenkoeken of smoothies. IsaPro is ook erg lekker met bevroren fruit!

Wat zit er in?

Post-workout

Tank direct na het sporten bij voor spierherstel en -groei*. Voeg gewoon water toe of meng het door je favoriete recepten voor na de sportschool.

Voedzame snacks

Wil je meer uit je snacks halen? Eet snacks met hoogwaardige eiwitten tussen de maaltijden door om langer vol te blijven.

Eiwitinname stimuleren

Op zoek naar een gemakkelijke manier om meer eiwit in je voeding te krijgen? Voeg een schepje toe aan je favoriete recepten om dit zonder moeite voor elkaar te krijgen.

FAQ

Wat is Isapro?

IsaPro is een wei-eiwitpoeder, met 18 g niet-gedenatureerde wei-eiwit per schep. IsaPro is gemaakt met niet-gedenatureerde wei-eiwitten met een kleine hoeveelheid natuurlijke smaak- en zoetstoffen.

Wat is het verschil tussen Isapro en Isalean shake?

IsaPro is wei-eiwit ontworpen als aanvulling op je maaltijden en snacks. IsaLean Shake is een uitgebalanceerde maaltijd, en dus krijg je naast 24 g eiwit ook koolhydraten, vezels, vetten, vitamines en mineralen, alle componenten die je zou verwachten bij een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd.

Wanneer moet ik Isapro gebruiken?

IsaPro is geweldig voor na je trainingssessies. Je kunt het combineren met je AMPED Post-Workout of ze apart gebruiken. Je kunt het ook aan je IsaLean Shake toevoegen als je op zoek bent naar wat extra eiwitten, en ook aan recepten toevoegen om de hoeveelheid eiwit in je maaltijden en snacks te verhogen.

Veel van onze klanten genieten ook van het mengen van 1 schep IsaPro met 1 schep Greens voor het slapengaan.

 

Hoe gebruik ik Isapro?

Meng 1-2 schepjes met 120-180 ml water. Je kunt het op zichzelf gebruiken, of het mengen met andere ingrediënten (zoals fruit, haver en Isagenix Greens) om een smoothie te maken. Je kunt ook aan je IsaLean Shake, yoghurt of pannenkoeken toevoegen als je op zoek bent naar wat extra proteïne. Voel je vrij om creatief te zijn in de keuken om wat extra eiwitten toe te voegen aan je favoriete recepten.

 

Moet ik een maaltijd vervangen door Isapro?

Nee, als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige maaltijdshake, bekijk dan onze IsaLean Shake.

 

Is Isapro alleen voor atleten?

Nee! IsaPro is een nuttig product, of het nu je doel is om af te vallen, gezond te blijven of je prestaties te verbeteren.

 

Voor wie is Isapro geschikt?

IsaPro is gemaakt met volwassenen in gedachten, dus we raden het niet aan voor personen jonger dan 18 jaar. IsaPro is een eenvoudige manier om meer eiwit in je dieet te krijgen, of het nu je doel is om af te vallen, gezond te blijven of prestaties te verbeteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IsaPro eiwitpoeder” te beoordelen