IsaMove

IsaMove is ontworpen om de spijsvertering van je lichaam te ondersteunen terwijl je slaapt. We hebben magnesium gecombineerd met ingrediënten die al eeuwen gebruikt worden om het spijsverteringsstelsel te kalmeren, waaronder pepermunt, psylliumschil en hysop. Wanneer je een Isagenix-programma start, consumeert je misschien meer eiwitten gedurende de dag en veel meer vezels dan je lichaam gewend is (globaal consumeren we weinig vezels per dag). Dus, het is belangrijk dat we voor ons spijsverteringsstelsel zorgen en de dingen laten werken zoals ze zouden moeten werken.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

IsaMove is ontworpen om de spijsvertering van je lichaam te ondersteunen terwijl je slaapt. We hebben magnesium gecombineerd met ingrediënten die al eeuwen gebruikt worden om het spijsverteringsstelsel te kalmeren, waaronder pepermunt, psylliumschil en hysop. Wanneer je een Isagenix-programma start, consumeer je misschien meer eiwitten gedurende de dag en veel meer vezels dan je lichaam gewend is (globaal consumeren we weinig vezels per dag). Dus, het is belangrijk dat we voor ons spijsverteringsstelsel zorgen en de dingen laten werken zoals ze zouden moeten werken.

  • Ondersteunt je spijsvertering terwijl je slaapt
  • Ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt om een gezonde spijsvertering te ondersteunen
  • Bevat een mix van psylliumvezels, hysop en pepermunt.
  • Biedt een bron van magnesium.
  • Geen laxeermiddelen — we vertrouwen op natuurlijke ingrediënten om het spijsverteringssysteem voorzichtig te kalmeren

 

Advies: Gebruik Isamove naast het Isagenix 30-dagen gewichtsverlies systeem.

Gebruik: neem 1 tot 2 capsules elke avond voor het slapengaan.

 

Wat zit er in?

Hysop en psyllium husk

Natuurlijke middelen die al eeuwenlang worden gebruikt om het spijsverteringsstelsel gezond te houden.

Magnesium

Een mild spijsverteringshulpmiddel voor gelukkigere darmen.

Pepermuntblad

Helpt bij het verzachten van veelvoorkomende oorzaken van maagklachten.

 

FAQ

Wat maakt Isamove uniek?

In plaats van agressieve laxeermiddelen te gebruiken, biedt IsaMove de juiste voedingsstoffen om de natuurlijke processen van je lichaam te ondersteunen die hard aan het werk zijn terwijl jij slaapt.

Waarom heb ik Isamove nodig?

Iedereen verdient het om blije darmen te hebben, dus het is belangrijk dat we er goed voor zorgen. Als je met een Isagenix-programma begint, kun je de hele dag door meer eiwitten opnemen en veel meer vezels dan je lichaam gewend is (we consumeren normaal per dag heel weinig vezels). IsaMove ondersteunt je spijsvertering om te blijven werken zoals het hoort.

Hoe gebruik ik Isamove?

Neem dagelijks één tot twee capsules in met een glas water, bij voorkeur voordat je naar bed gaat.

Is Isamove een laxeermiddel?

Nee. IsaMove is niet bedoeld om laxerende effecten te hebben. In plaats daarvan hebben we natuurlijke ingrediënten gebruikt die zacht zijn voor je lichaam en je spijsverteringsstelsel ondersteunen.

 

Voor wie is Isamove geschikt?

IsaMove is alleen geschikt voor personen van 18 jaar en ouder. We raden ook af om dit product te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IsaMove” te beoordelen