Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / IsaLean Shake – gezonde maaltijdshake

IsaLean Shake – gezonde maaltijdshake

(2 klantbeoordelingen)

IsaLean Shake

IsaLean™ Shake is een gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijd. We hebben de onzekerheid weggenomen bij gezond eten en de perfecte mix bedacht die alle aspecten van een gezonde maaltijd bevat en in luttele seconden klaar is!

In 3 heerlijke smaken: ChocoladeVanilleAardbei.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Isalean shake - Gezonde maaltijd shake

IsaLean™ Shake is een gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijdshake. We hebben de onzekerheid weggenomen bij gezond eten en de perfecte mix bedacht die alle aspecten van een gezonde maaltijd bevat en in luttele seconden klaar is!

Wij zijn anders dan anderen. Bij ons draait het allemaal om het gebruik van ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit die dichtbij de natuur staan en komen er geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen aan te pas. Onze wei-eiwitten die we in onze shakes gebruiken zijn bijvoorbeeld afkomstig van koeien die gras eten, goed worden behandeld, op natuurlijke wijze kunnen grazen en geen hormonen of antibiotica krijgen toegediend.

 

Elke portie Isalean shake bevat:

 • 24 g ongedenatureerd wei- en melkeiwit
 • 8 g vezel - essentieel om u een verzadigd gevoel te geven en om uw spijsverteringssysteem gezond te houden
 • 6 g vet (het gezonde type)
 • 23 verschillende vitaminen en mineralen, zodat uw lichaam goed en gezond functioneert. Van calcium tot aan vitamine C en A - alles zit erin
 • En dat met slechts 240 calorieën!
 • Sojavrij, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs.
 • Ook veganopties beschikbaar: 100% plant-based in de smaken Vanilla chai en Rich Chocolate
Slechts 2,7 euro per maaltijd

Hoe gebruik je IsaLean Shake?

IsaLean™ Shake is een gezonde, natuurlijke en uitgebalanceerde maaltijdshake. Afhankelijk van je doelen gebruik je ISaLean Shake om gewichtsverlies te bevorderen, gezond te blijven en/of de prestatie te verbeteren:

 

Gewichtsverlies

Je vervangt 2 van je maaltijden per dag door IsaLean Shake. Je neemt daarnaast een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd alsook gezonde snacks indien je die nodig hebt gedurende de dag. Dit zal je helpen om je totale calorieën te beperken en tegelijkertijd te zorgen dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die je elke dag nodig hebt.

 

Blijf gezond

IsaLean Shake is de perfecte oplossing voor een ontbijt onderweg, om je te redden van de broodjeszaak tijdens de lunch, of als gezonder alternatief voor een kant-en-klare maaltijd op drukke avonden. Afhankelijk van je doelen, neem je één of twee shakes per dag, evenals een gezonde maaltijd en snacks.

 

Prestatie verbeteren

Als je super actief bent, vind je misschien dat IsaLean Shake ideaal is als snack na de training, of de perfecte basis is om je maaltijd op te bouwen. Je kunt IsaPro toevoegen voor extra eiwitten, haver, fruit, pindakaas,... Wees creatief en geef je lichaam de energie die het nodig heeft.

 

Hoe past Isalean Shake in de Isagenix Lifestyle?

2 reviews voor IsaLean Shake – gezonde maaltijdshake

 1. Mitchel

  Deze shake is echt veel lekkerder dan die van herbal life. Vooral de chocola en aardbei vind iklekker. De vanille is dan weer goed als je bevrorwn fruit wil aan toevoegen.

 2. Nadine

  Ik vind deze veel beter dan andere merken. Ga geen namen noemen, maar soms zit er zoveel suiker in dat je je afvraagt of het wel gezond is. Deze zijn 100%natuurlijk. Geen rommel, suikers of andere toevoegingen. Je voelt je ook vol na een shake. Heb geen honger.

Een beoordeling toevoegen