Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / IsaLean Bar

IsaLean Bar

IsaLean Bar is de ideale snack, gemaakt van gezonde ingrediënten met voldoende eiwitten en vezels om je op de been te houden tot je volgende maaltijd. Stel je voor dat je zou kunnen genieten van chocolade, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleuren en zoetstoffen en in plaats daarvan zit het boordevol eiwitten, koolhydraten en vetten die je lichaam nodig heeft.

Je hoeft het je niet langer voor te stellen – de IsaLean Bar vinkt al deze vakjes aan en is de perfecte mix van heerlijk, voedzaam en handig! We hebben snacken opnieuw bedacht.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

IsaLean Bar is de ideale snack, gemaakt van gezonde ingrediënten met voldoende eiwitten en vezels om je op de been te houden tot je volgende maaltijd. Stel je voor dat je zou kunnen genieten van chocolade, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleuren en zoetstoffen en in plaats daarvan zit het boordevol eiwitten, koolhydraten en vetten die je lichaam nodig heeft. Je hoeft het je niet langer voor te stellen - de IsaLean Bar vinkt al deze vakjes aan en is de perfecte mix van heerlijk, voedzaam en handig! We hebben snacken opnieuw bedacht.

  • Chocolate Decadence of Chocolate Cream Crisp smaak
  • Een gezond balans tussen eiwitten, koolhydraten, vezels en vetten
  • Te gebruiken als onderdeel van een programma voor: gewichtsverlies, energie en of prestaties
  • 260 calorieën of minder per reep

Een protëine bar, maar dan beter...

Perfect gebalanceerd

IsaLean Bar is zoveel meer dan alleen een eiwitreep. We hebben een gezonde balans tussen koolhydraten, vezels en vetten toegevoegd om ervoor te zorgen dat je de voedingsstoffen krijgt die je nodig hebt.

 

Handig

Zou het niet fijn zijn om te weten dat je een snack had waarop je kon vertrouwen? IsaLean Bars zijn portie gecontroleerd, klaar om mee te nemen en hebben absoluut geen voorbereiding nodig!

 

Veelzijdig

IsaLean Bar kan een geweldige snack zijn, of het nu je doel is om af te vallen, gezond te blijven of je prestaties in de sportschool te verbeteren. Geniet van een halve of een hele reep als je nieuwe favoriete snack!

FAQ

Wat is Isalean Bar?

We weten dat het moeilijk is om een heerlijke snack te vinden die je lichaam voorziet van energie met de voedingsstoffen die je nodig hebt om je vol te voelen. Met precies de juiste hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels, allemaal verpakt in minder dan 260 calorieën is IsaLean Bar je nieuwe snack.

 

Wanneer moet ik Isalean bar nemen?

Wanneer je een snack nodig hebt! Of dat nu tussen de maaltijden door is, na je training, of wanneer je onderweg bent - IsaLean Bar is perfect voor elk moment van de dag.

Als je doel gewichtsverlies is, is een halve reep de perfecte portiegrootte voor een tussendoortje tussen de maaltijden door. Als je een energie- en prestatiedoel hebt, heb je de meer calorieën gedurende dag nodig, dus neem je een hele reep voor extra energie.

 

Wat onderscheidt Isalean bar van andere bars?

We hebben de beste wei-eiwitten gebruikt en geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen toegevoegd om deze repen te maken. Ja, dat betekent dat we misschien iets meer suiker hebben dan andere merken, maar dat hebben we liever dan een hele lading kunstmatige zoetstoffen, nietwaar?

Liever een proteïne bar boordevol groenten? Neem dan eens een kijkje hier.

 

Kan ik een maaltijd vervangen met Isalean Bar?

IsaLean Bar is niet ontworpen om een maaltijd te vervangen - als je een snelle, gemakkelijke en voedzame maaltijd wilt, bekijk dan onze IsaLean Shake.

 

Wat zit er in Isalean Bar?

In onze IsaLean Bars vind je wei-eiwit, melkchocolade en tal van andere natuurlijke ingrediënten om ervoor te zorgen dat het qua voedingswaarde gezond is, maar toch heerlijk smaakt. We gebruiken geen kunstmatige smaakstoffen, kleur en zoetstoffen in IsaLean Bars.

 

Voor wie is Isalean Bar geschikt?

IsaLean Bars zijn ontworpen met het oog op volwassenen en we raden aan dit product te gebruiken voor mensen van 15 jaar of ouder.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IsaLean Bar” te beoordelen