Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / Isagenix Snacks

Isagenix Snacks

Isagenix Snacks zijn ontworpen om je te helpen op je Detoxdagen. Ze zijn gemaakt met niet gedenatureerde wei of plantaardige eiwitten en lijnzaad om je te ondersteunen op je Detoxdagen. Ze zijn ook een bron van chroom ter ondersteuning van je metabolisme en normale bloedsuikerspiegel, wat essentieel is als je aan het vasten bent.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Isagenix Snacks zijn ontworpen om je een voedingsboost te geven op je Detoxdagen of tussen de maaltijden door. Ze bevatten een kleine hoeveelheid eiwit en lijnzaad om je lichaam te ondersteunen, en hebben slechts 15 calorieën per portie! Ze zijn ook een bron van chroom, dat is een mineraal dat helpt bij de ondersteuning van de stofwisseling en de normale bloedsuikerspiegel ... twee dingen die essentieel zijn als je aan het vasten bent.

  • 15 calorieën per snack
  • Kies uit chocoladesmaak op basis van wei of een wilde bessensmaak op basis van planten
  • Geniet ervan op je Detoxdag of als tussendoortje tussen de maaltijden door
  • Inclusief chroom dat helpt bij het ondersteunen van de stofwisseling en de normale bloedsuikerspiegel

Wat zit er in?

Kwaliteitseiwitten

Plantaardig of weigebaseerd, je weet dat dit het beste van het beste is. Kies tussen wei-eiwit dat ethisch afkomstig is van grasgevoerde koeien of plantaardig eiwit van volkoren rijst en erwten.
Slim chroom
Elke wafel bevat dit slimme kleine mineraal, waarvan bekend is dat het je stofwisseling en normale bloedsuikerspiegel ondersteunt. Twee dingen die echt belangrijk zijn op een cleanse dag.
Voedend lijnzaad
Een voedzaam zaad dat rijk is aan vezels en gezonde vetten om je lichaam een boost van energie te geven met minimale calorieën.

FAQ

Wat zijn Isagenix Snacks?

Isagenix Snacks zijn kleine wafels die ontworpen zijn om je te helpen op cleanse dagen. Ze zijn gemaakt met niet-gedenatureerde wei of plantaardig eiwit en lijnzaad om je te ondersteunen op je cleanse dagen. Ze zijn ook een bron van chroom om je metabolisme en normale bloedglucosewaarden te ondersteunen, wat essentieel is als je aan het vasten bent.
Wanneer moet ik Isagenix Snacks gebruiken?
We raden maximaal 6 Isagenix Snacks aan tijdens je cleanse dag, maar je kunt er elke dag van de week van genieten als een caloriearm tussendoortje tussen je maaltijden.

Wat zijn de voordelen van Isagenix Snacks?

Isagenix Snacks zijn een bron van chroom. Chroom is een mineraal waarvan bekend is dat het helpt om je bloedsuikerspiegel op peil te houden, wat vooral handig is als je aan het vasten bent. Dus als je het gevoel hebt dat je het op je cleanse dagen niet meer vol kunt houden, zorg er dan voor dat je deze in voorraad hebt! Ze bevatten ook slechts 15 calorieën per wafel, dus het helpt je om je totale calorieën laag te houden als je aan het vasten bent.

Zijn Isagenix Snacks alleen voor detoxdagen?

Nee. Je kunt er tijdens je shakedagen van genieten tussen de maaltijden door, en sommige van onze klanten vinden zelfs manieren om ze op te nemen in hun trainingsprogramma!

 

Wat is het verschil tussen de 2 smaken?

Isagenix Snacks bevatten een kleine hoeveelheid eiwit. De chocoladesmaak bevat wei- en melkeiwit, en de wilde bessensmaak bevat volkoren bruine rijst en erwteneiwit, dus er is voor elk wat wils. Je hoeft geen plantaardig dieet te volgen om van de smaak van wilde bessen te genieten. Variatie maakt het leven leuk, dus waarom zou je je cleanse dag-snacks niet variëren!

 

Voor wie zijn Isagenix Snacks geschikt?

Isagenix Snacks zijn gemaakt met volwassenen in gedachten, dus we raden het niet aan voor personen jonger dan 18 jaar. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kun je deze producten nog steeds gebruiken, maar we raden je af om in deze tijd calorieën te beperken of te proberen af te vallen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Isagenix Snacks” te beoordelen