Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / Isagenix Greens – groentepoeder

Isagenix Greens – groentepoeder

(2 klantbeoordelingen)

We hebben besloten dat er een simpele manier moet zijn om je dagelijkse portie groene groente binnen te krijgen, zonder gedoe. Daarom hebben we Greens gemaakt! Isagenix greens – groentepoeder bevat een combinatie van kale, spinazie, broccoli, spirulina en chlorella in elke schep, het is een stuk gemakkelijker om voedende groentes aan je dag toe te voegen!

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Isagenix greens - groentepoeder

Isagenix Greens - groentepoeder smaakt geweldig. Laten we het herhalen voor degenen achter in de klas: Het smaakt muntachtig en komkommerachtig en geweldig! Met een combinatie van boerenkool, spinazie, spirulina, broccoli en chlorella in elke schep, is het nu nog gemakkelijker geworden om meer voedzame groenten aan je dag toe te voegen.

  • Gemakkelijk, handig, lekker. Laat het leven niet in de weg staan van verse groenten. Voeg gewoon water toe voor een boost van spinazie, boerenkool, spirulina, broccoli en chlorella.
  • Minimale verwerking voor maximale voeding. Groenten worden koud verwerkt voor maximale voedingsretentie.
  • Volledig natuurlijk. Gemaakt van groenten, zonder toegevoegde suiker en slechts 30 calorieën per portie.
  • Veilig voor het hele gezin.. Verwacht goede dingen. Greens kunnen door kinderen van 4 jaar en ouder worden geconsumeerd.

zuivelvrij - glutenvrij - sojavrij - vegetarisch

Superfood groenten zonder nare nasmaak

Niets anders dan de goede dingen
Geen vulstoffen, alleen hele groenten zoals spinazie, boerenkool, spirulina, broccoli en chlorella. Voeg gewoon water toe. Het is echt zo eenvoudig.
Geen suiker, allemaal kruiden
Kurkuma is niet zomaar een kruidensoort, het verbergt een heerlijke geheime identiteit: het is een krachtige plant die al eeuwenlang wordt gebruikt om de algehele voeding te verbeteren.
Vezels zonder het 'tussen je tanden-gevoel'
Elke schep Greens bevat 3 g voedingsvezels. Dat is veel voor een klein schepje.
Geen toegevoegde suiker
Vertrouw ons, de endorfine-rush van al deze groenten in een enkele schep is veel beter dan een suiker-rush.

FAQ

Wat maakt Isagenix Greens - groentepoeder anders dan andere groene poeders?

Er zijn veel 'groene poeders' op de markt, dus we wilden er een creëren die zich onderscheidde van de rest. Daarom hebben we hele groenten gebruikt - geen extracten of sappoeders - om een voedingsrijk product te bieden dat heerlijk en handig is. In plaats van extra suiker (en calorieën) toe te voegen, hebben we gezonde ingrediënten gebruikt voor natuurlijke zoetheid, zoals zoete aardappel, appel en stevia. Bovendien hebben we een verscheidenheid aan groenten gebruikt, zodat je een reeks verschillende voedingsstoffen krijgt.

Greens is niet alleen plantaardig, maar ook veganistisch en ketovriendelijk. Hoewel het niet specifiek is samengesteld voor ketogene diëten, levert één portie Greens 1 g koolhydraten en geen toegevoegde suikers en voldoet zo aan de richtlijnen van de meeste ketogene eetplannen. De boeren die onze ingrediënten telen, gebruiken geen verboden pesticiden.

 

Waarom heb je Greens nodig?

De meesten van ons eten niet genoeg groenten en één van de redenen hiervoor is gemak. Daarom hebben we Isagenix Greens gecreëerd! Groenten zijn een belangrijke bron van vitaminen en mineralen, maar ze leveren ook fytonutriënten die we niet kunnen krijgen van supplementen. Dus door een schepje Isagenix Greens aan je dag toe te voegen, kun je profiteren van al deze verschillende volwaardige ingrediënten door gewoon water toe te voegen.

 

Hoe wordt Greens gemaakt?

We hebben spinazie, boerenkool, spirulina, broccoli en chlorella inbegrepen om je een verscheidenheid aan goedheid te bieden in slechts één schep. We hebben hele bladgroenten voorzichtig gedroogd met behulp van een temperatuurgestuurd proces om hun natuurlijke kwaliteiten te beschermen. De groenten worden vervolgens zorgvuldig gedroogd en gemalen tot een fijn poeder en vervolgens gemengd om ons smakelijke Greens-poeder te maken dat vol zit met goedheid!

We hebben deze voedende groenten gecombineerd met een mix van andere natuurlijke ingrediënten zoals kokoswater en kurkuma. In plaats van extra suikers toe te voegen, hebben we zoete aardappel, appel en stevia gebruikt om onze groenten een licht zoete smaak te geven zonder de extra suiker en calorieën. MEER LEZEN over gezonder eten?

 

Wie kan Greens gebruiken?

Greens kan door iedereen van 4 jaar en ouder worden geconsumeerd, waardoor het geweldig is voor het hele gezin. Waarom zou je het niet eens in een van je favoriete recepten doen? We vertellen het de kinderen niet als je dat niet doet!

 

Wat is de beste manier om Greens te gebruiken?

Probeer het toe te voegen aan je favoriete shake, in recepten zoals pesto, sauzen en smoothies, of meng het gewoon met water om er de hele dag van te genieten.

We raden één schep per dag aan. Greens is ontworpen om je een boost te geven van goedheid van verschillende volwaardige ingrediënten met minimale inspanning, voedselverspilling en voorbereidingstijd. Het is echter niet ontworpen om al je groente-inname te vervangen. We moedigen je nog steeds aan om fruit en groenten op te nemen als onderdeel van je gezonde maaltijden en snacks.

Isagenix Greens, je dagelijkse portie groente in een schep!

2 reviews voor Isagenix Greens – groentepoeder

  1. Vera M.

    Het is even wennen aan de smaak, maar na een weekje of zo vind ik het helemaal lekker. Drink gewoon in een glas water. Vond het altijd al moeilijk om genoeg groente te eten. Greens is perfect voor mij

  2. Andrea

    Heb greens gekocht om mijn kinderen mewr groenten te doen eten. Ik verstop de greens in hun puree. Zij blij, ik blij. Ideaal!

Een beoordeling toevoegen