Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / IsaDelight chocolaatjes

IsaDelight chocolaatjes

(1 klantbeoordeling)

IsaDelight chocolaatjes zijn niet jouw gewone zoete traktatie! Met slechts 60 calorieën per chocolaatje zijn ze de perfecte manier om je zoetekauw te beheersen en kunt u genieten van tussendoortjes op een portie gecontroleerde manier.

Ze zijn rijk aan premium cacao, bevatten minder calorieën en suiker dan gewone chocolade en zitten boordevol feelgood-ingrediënten zoals groene thee, B-vitamines en de essentiële aminozuur en fenylalanine.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Chocolade is essentieel. Waarom doen alsof het niet zo is? Tijd om een dieet met ontbering op te geven en toe te geven aan lekkernijen. Gelukkig zijn IsaDelight chocolaatjes (™) de juiste soort lekkernijen - het soort dat verborgen goedheid in zich heeft, zodat je op het goede spoor kunt blijven en kunt genieten van een van de grootste geneugten van het leven.

  • Minder suiker dan gemiddeld. Ook geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen. Als je dat niet krijgt van je huidige chocolade-affaire, is het oké om vreemd te gaan.
  • Onthoud dit: elk vierkantje bevat 60 calorieën.
  • Chocolade die voedt. Je zou misschien niet verwachten dat chocolade groene thee, B-vitamines en essentiële aminozuren bevat, maar we hebben het voor elkaar gekregen.
  • ‘Intermittent fasting’ dagen? Sportdagen? Dinsdagen? Je kunt elke dag genieten van IsaDelight-chocolaatjes - wat er ook gebeurt. Kan een andere chocolade dit? Dat dacht ik niet.
  • Het grootste plezier van het leven. Is dat niet een beetje overdreven? Nee. We zouden nooit overdrijven over chocolade, vooral niet over gezouten karamel of pure chocolade.

IsaDelight Chocolaatjes: chocolade en meer...

Hoogwaardige cacaobonen
Met zorg verwerkt met behulp van temperatuurgecontroleerde methoden voor een gladde textuur en een rijke smaak. Doordrenkt met groene thee-extract.
Chocolade die voedt
Ja, je hebt dat goed gehoord. Elk vierkantje bevat groene thee en B-vitaminen. Zou goed eten zo lekker moeten smaken? Absoluut.
Wat is je smaak?
Gezouten karamel melkchocolade of pure chocolade? Wacht eens, waarom vragen we dit? Je moet ze allebei proberen!
Intermittent Fasting
Ja, het kan! Op een vastendag kun je genieten van hoogwaardige chocolade! Dat komt omdat IsaDelights zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en perfect in porties zijn verdeeld.

FAQ

Wat maakt IsaDelight chocolaatjes anders dan andere chocolaatjes?

Chocolade smaakt al geweldig, maar de meeste hebben veel toegevoegde suikers, kleine hoeveelheden cacao, en door de portiegroottes kunnen we uiteindelijk veel meer calorieën binnenkrijgen dan we ons realiseren. Elke IsaDelight is rijk aan hoogwaardige cacao, bevat minder calorieën en suiker dan gewone chocolade en zit boordevol feelgood-ingrediënten zoals groene thee, B-vitamines en een van de essentiële aminozuren, fenylalanine.

 

Hoe vaak kan ik IsaDelight eten?

Een van de redenen waarom we gek zijn op IsaDelights, is omdat ze voorgeportioneerd zijn, dus 1-2 per dag zal je trek in zoetigheid bevredigen en je helpen om op het goede spoor te blijven. En ja, je kunt je IsaDelight ook op cleanse dagen eten! Bekijk de Cleanse Day Tracker hier.

 

Kan ik IsaDelight eten als ik alleen plantaardige producten eet?

Pure chocolade IsaDelights bevatten geen melk, dus ze zijn perfect als je een plantaardig dieet volgt.

 

Voor wie zijn IsaDelights geschikt?

We raden af om je IsaDelights aan kinderen te geven. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, raden we je ook af om IsaDelights te gebruiken.

1 review voor IsaDelight chocolaatjes

  1. Brian

    Super lekker! En geweldig dat dit tijdens een dieet kan!

Een beoordeling toevoegen