Home / Blog / afvallen / Isabody Your Mind Challenge

Isabody Your Mind Challenge

with Geen reacties

Isabody Your Mind Challenge

Doe je ook mee aan de Isabody Your Mind Challenge? Tijdens dit 16-weekse traject ga je werken aan de beste en gezondste versie van jezelf. Door je voeding te optimaliseren en een gezonde levensstijl te activeren, brengen we je opnieuw in balans. Zo kan je jouw gezondheid optimaliseren en je persoonlijke doelen bereiken. Moet je 5, 10, 20 kilo kwijt, weet dat je er niet alleen voor staat. Maak nu deel uit van de Isagenix Community en doe mee met de Isabody Challenge.

Onze missie

We willen je graag inspireren, ondersteunen en belonen voor de transformatie die je zal doormaken.

 

Wat is Isabody Challenge?

De IsaBody Challenge is een uitdaging om in 16 weken een totale transformatie te ondergaan, zowel wat je lichaam als je levensstijl betreft. Tijdens deze uitdaging bepaal je nieuwe doelen voor je gezondheid, fitness en algemene welzijn. Je wordt lid van een gemeenschap die je volop ondersteunt en enthousiast aanmoedigt. De IsaBody Challenge is dé manier om je levensstijl te transformeren.

Heb je nood aan meer energie? Moet je overtollig gewicht kwijt? Wil je een mooier lichaam, een betere fysiek en uithoudingsvermogen? Wil je opnieuw de trap op kunnen rennne? Met je (klein)kinderen kunnen spelen? Heb je nood aan een betere slaap? Een gezondere hormonale balans en darmflora? Meer spieropbouw? een versterkt immuunsysteem? Een mooie huid en haar?

Met Isabody Challenge kan het. Registreer je nog vandaag en transformeer jouw lichaam!

 

Hoe kan je deelnemen?

Je bent slechts een klik verwijderd van jouw traject naar je ultieme transformatie. Onthoud: bij Isagenix gaat het niet alleen om gewichtsverlies en dat geldt ook voor de IsaBody Challenge. Dit is jouw kans om je levensstijl te verbeteren, dus mis hem niet!

Het is heel gemakkelijk om met een IsaBody Challenge te beginnen! Meld je aan via onze contactpagina en wij coachen je er doorheen. Raadpleeg onze complete gids voor de IsaBody Challenge voor meer informatie.

 

Bekijk ook onze transformaties waar we erg trots op zijn!

Geef een antwoord