Home / shop / Isagenix / Gewichtsverlies / Ionix Supreme – tegen stress & vermoeidheid

Ionix Supreme – tegen stress & vermoeidheid

(1 klantbeoordeling)

We noemen Ionix® Supreme graag het ‘antwoord van moeder natuur op welzijn’. Deze krachtige elixer zit vol plantaardige stoffen en gerichte ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt en u helpen om de uitdagingen van het hedendaagse leven te overwinnen.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

We noemen Ionix® Supreme graag het ‘antwoord van moeder natuur op welzijn’. Deze krachtige elixer zit vol plantaardige stoffen en gerichte ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt en u helpen om de uitdagingen van het hedendaagse leven te overwinnen.

Onderzoekers hebben vastgesteld dat een groep planten bij dagelijkse consumptie kan helpen om de lichaamsfuncties tijdens stress te normaliseren, uw prestatie te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Stel u eens even voor wat voor een gevoel dat u kan geven… We hebben deze plantaardige stoffen gecombineerd en Ionix Supreme voor u samengesteld!

  • Een mix van goed bestudeerde unieke planten die stuk voor stuk zijn gekozen voor de manier waarop ze fysieke en mentale prestaties ondersteunen
  • Vol met gerichte ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt en u helpen om de uitdagingen van het hedendaagse leven te overwinnen
  • Natuurlijke fruitsmaak
  • Ontworpen voor dagelijkse consumptie

Wat maakt Ionix Supreme zo bijzonder?

In Ionix Supreme vind je een zorgvuldig geselecteerde mix van goed bestudeerde maar unieke plantaardige ingrediënten, zoals: eleutheroSchisandra, wolfberryrode ginsengbacopaamla en meer. Onderzoekers hebben ontdekt dat een groep planten, wanneer het dagelijks wordt geconsumeerd, kan helpen de lichaamsfuncties onder stress te normaliseren, onze prestaties te verbeteren en vermoeidheid te verminderen. Neem even de tijd om je voor te stellen hoe dat zou kunnen voelen …

Wat kan Ionix Supreme voor je doen?

We zouden allemaal wel een beetje hulp kunnen gebruiken bij het zorgen voor onze dagelijkse gezondheid. We vragen ons lichaam elke dag overuren te maken. En soms vragen we teveel van ons lichaam. Velen van ons zijn opgebrand, uitgeput en beginnen te denken dat dit normaal is. Maar wat als het leven niet zo hoefde te zijn? Wat als we ons lichaam zouden ondersteunen, zodat we elke dag beter de uitdagingen van het leven aankunnen?

We hebben deze mix van goed bestudeerde maar unieke plantaardige ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd met toegevoegde vitamines en mineralen, zodat je het beste krijgt van wat de natuur en de wetenschap te bieden hebben.

Hoe gebruik ik Ionix Supreme?

We raden aan om elke dag 30ml Ionix Supreme te nuttigen. Dit kan ’s ochtends, voor het slapen of op een bepaald moment van de dag zijn … het is aan jou, maar het is belangrijk om consistent te zijn. Het is ook aan jou hoe je het mengt – neem het naturel, meng het met koud of warm water of voeg het toe aan je shake. Je kunt Ionix Supreme ook gebruiken op Detoxdagen!

1 review voor Ionix Supreme – tegen stress & vermoeidheid

  1. Mieke

    Nadat ik al vanalles heb geprobeerd tegen vermoeidheid, eindelijk iets dat werkt. Voel me veel minder moe en heb meer energie gekregen. Het is het eerste wat ik s’ochtends drink… en dan kan ik er weer tegenaan. Merci!

Een beoordeling toevoegen