Home / Blog / afvallen / Gezond afvallen met shakes?

Gezond afvallen met shakes?

with Geen reacties


Hoe kan je gezond afvallen met shakes? Om gezond af te vallen moet je gezond gaan eten. Dat is evident. Het is echter niet zo evident om dat elke dag vol te houden. We leiden een druk leven, hebben weinig tijd, moeten balanceren tussen de kinderen, werk en huishouden… Gezond eten blijkt dan soms moeilijk. Want een snelle hap tussendoor is niet altijd een gezonde maaltijd.

Een gezonde shake is dan de oplossing. Maaltijdvervangende shakes zijn snel klaar, je kan ze makkelijk meenemen en ze zullen je helpen je gewicht onder controle te houden. Echter… zijn shakes wel gezond? Er zijn tegenwoordig zoveel merken op de markt. Soms is het moeilijk om dan een goede keuze te maken.

Is shake gezond?

Een gezonde shake bevat een goede verhouding aan koolhydraten, proteïnen en gezonde vetten. En wil je gewicht verliezen of op gewicht blijven, dan is het belangrijk dat een shake niet teveel, maar ook niet te weinig calorieën bevat. Na je maaltijd wil je je ook vol voelen. Daarom is het belangrijk dat er voldoende vezels in zitten die je een voldaan gevoel geven. Zo zal je niet snel naar een ongezonde snack grijpen.

Gezonde ingrediënten vind je niet in elke shake. Daarom zijn we zo’n fan van Isalean shakes. Het is één van onze populairste producten en een onmisbaar onderdeel van ons gewichtsverlies programma en van ons programma voor sporters.. Maar waarom zou je kiezen voor Isalean?

Waarom kiezen voor Isalean Shake?

Gezonde voeding

Met IsaLean Shakes is gezond eten geen inspanning meer en krijgt je lichaam de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om optimaal te presteren: eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Een shake bevat 24 g eiwitten, 8 g vezels opdat je je voldaan voelt na de maaltijd en gezonde vetten, vnl. olijfolie en lijnzaadolie. Daarnaast is Isalean shake natuurlijk gezoet en bevat de shake geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Het is ook caloriearme shake, met slechts 240 kcal per portie. Gezond afvallen met shakes kan de oplossing zijn voor jou!

Makkelijk en snel

In tegenstelling tot andere maaltijdvervangers wordt een IsaLean Shake niet met melk gemengd, maar met water! Hierdoor kun je het snel en gemakkelijk maken, shaken en je laten smaken: meng gewoon het poeder met water, shake dit in de IsaShaker (of de blender, als je dat liever hebt) en neem het waar je ook bent, op je werk, thuis, in de sportschool of onderweg!

Boordevol eiwitten

Wat je doel ook is, eiwitten zijn essentieel voor je lichaaml. Eiwitten bieden meerdere voordelen. Zo ondersteunen ze het herstel van spieren en dragen bij aan de groei van spiermassa en het onderhoud van normale spieren en botten. IsaLean Shakes bevatten het unieke Myo-IsaLean Complex™. In elk portie zit 24 gram kwalitatieve niet-gedenatureerde wei- en melkeiwitten, wat kan helpen bij je dagelijkse eiwitinname en het behalen van je doelen in zowel Gewichtsbeheersing als Energie en Prestatie.

Onze kwalitatieve wei-eiwitformule bevat een superieur profiel van vertakte aminozuurketens en wordt gecombineerd met alle andere essentiële voedingsstoffen voor optimale gezondheid en welzijn. Onze wei-eiwitten zijn afkomstig van koeien die gras eten en op natuurlijke wijze kunnen grazen. Ze worden goed behandeld, en krijgen geen hormonen of antibiotica krijgen toegediend.

Isalean shake is vrij van…

Isalean shakes bevatten geen soja en gluten. Waarom is dit belangrijk? Tegenwoordig zijn we ons steeds meer bewust van voedselintoleranties. Door IsaLean Shakes soja- en glutenvrij te maken, kunnen meer mensen genieten van de volle smaak en profiteren van deze voedzame, uitgebalanceerde maaltijdvervanger en daarmee hun gezonde en actieve levensstijl ondersteunen. Ook hebben we in ons gamma een plantaardige shake. Deze shake heeft dezelfde voordelen, maar dan zonder de zuivel. De plant-based Isalean Shake is gemaakt van volkorenrijst en erwteneiwit. Daarnaast bevat deze shake een mengsel van 11 verschillende soorten fruit en groenten, inclusief acai, boerenkool en granaatappel. Dus ook als je vegetarisch, veganistisch, glutenvrij , sojavrij of lactosevrij wilt eten, kan je gezond afvallen met shakes.

melk en whey eiwitten van grasgevoede koeien
Melk eiwitten en whey eiwitten van grasgevoede koeien – 100% natuurlijk – zonder antibiotica

Minder suiker dan een appel

Op dit vlak zijn de producten van Isagenix uniek. Hoewel onze producten weliswaar enige toegevoegde suikers bevatten, leveren ze veel positieve voedingsstoffen zoals eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen die een belangrijk onderdeel zijn van een gezond dieet. Isalean shake is daarom gezoet met fructose en stevia. Fructose is aanwezig in vrijwel alle soorten groenten en fruit. Daarbij is fructose iets zoeter dan andere suikers, zodat over het geheel genomen minder suiker nodig is. De totale hoeveelheid fructose in één portie IsaLean™ Shake Romige vanille of Romige chocolade is ongeveer gelijk aan een middelmatig grote appel (100 g) en de Romige aardbeiensmaak heeft zelfs nog minder fructose. Daarnaast bevat Isalean shake stevia. Dit is een natuurlijke zoetstof die geen calorieën bevat.

Welke shake voor afvallen kies jij? Kies Isalean Shake!

Isalean shakes vergeleken met Herbalife

Lees er alles over: Waarom zijn Isalean shakes beter dan afvallen met shakes Herbalife?

Gezond afvallen met shakes kan ook met één van onze pakketten: bekijk hier de producten van Isagenix

Geef een antwoord