Home / shop / Isagenix / Pakketten energie & prestatie / Energie en performance premium pakket

Energie en performance premium pakket

(1 klantbeoordeling)

Training gaat hand in hand met uitstekende voeding, en het energie en performance premium pakket is samengesteld met dat in gedachten. Indien u spiermassa wilt opbouwen, trainen voor uithoudingsvermogen, of eenvoudigweg uw wekelijkse sporschoolsessies wilt ondersteunen, dan biedt dit pakket u de dagelijkse voeding die u nodig heeft, en producten om te gebruiken rondom uw workouts.

 

Vanaf 10,80 euro per dag.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Energie en performance premium pakket

Training gaat hand in hand met uitstekende voeding, en dit pakket was samengesteld met dat in gedachten. Indien u spiermassa wilt opbouwen, trainen voor uithoudingsvermogen, of eenvoudigweg uw wekelijkse sporschoolsessies wilt ondersteunen, dan biedt dit pakket u de dagelijkse voeding die u nodig heeft, en producten om te gebruiken rondom uw workouts. U krijgt tweemaal de hoeveelheid IsaLean™ Shakes als in het Basic Pack, zodat u maximale voeding in uw dag kunt opnemen, en u kunt richten op het verpletteren van uw doelstellingen!

  • AMPED™ Nitro, ons pre-workout supplement, geeft u de energie om harder door te zetten en verder te komen.
  • IsaPro® heeft 18g niet-gedenatureerde wei-eiwit per schep, wat het de perfecte herstelvoeding maakt voor na het sporten.
  • IsaLean™ Bar is geen normale snack – het gaat een verlangen naar chocolade tegen, en biedt u 18g eiwit!
  • e-Shot™ is ons antwoord op een energiedrank. Het steunt op ingrediënten uit de natuur, zonder overmatige caffeïne, suiker en zoetstoffen.
  • IsaLean™ Shake is een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd met 24g eiwit. Een snelle, smakelijke manier om goede voedingswaarde te verpakken voor spieropbouw en herstel.

 

Bevat:

 

1 review voor Energie en performance premium pakket

  1. Nancy

    Geweldig pack. Zijn geld waard. Ideaal als je wil afvallen maar ook veel sport!

Een beoordeling toevoegen