Home / shop / Isagenix / Pakketten energie & prestatie / Energie en performance basis pakket

Energie en performance basis pakket

(2 klantbeoordelingen)

Training gaat hand in hand met uitstekende voeding, en dit pakket was samengesteld met dat in gedachten. Indien u spiermassa wilt opbouwen, trainen voor uithoudingsvermogen, of eenvoudigweg uw wekelijkse sporschoolsessies wilt ondersteunen, dan biedt dit pakket u de dagelijkse voeding die u nodig heeft, en producten om te gebruiken rondom uw workouts.

Vanaf 8 euro per dag.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Eenergie en performance basis pakket

Training gaat hand in hand met uitstekende voeding, en dit pakket was samengesteld met dat in gedachten. Indien u spiermassa wilt opbouwen, trainen voor uithoudingsvermogen, of eenvoudigweg uw wekelijkse sporschoolsessies wilt ondersteunen, dan biedt het energie en performance basis pakket u de dagelijkse voeding die u nodig heeft, en producten om te gebruiken rondom uw workouts, zodat u zich kunt richten op het behalen van uw doelstellingen.

 • AMPED™ Nitro, ons pre-workout supplement, geeft u de energie om harder door te zetten en verder te komen.
 • IsaPro® heeft 18g niet-gedenatureerde wei-eiwit per schep, wat het de perfecte herstelvoeding maakt voor na het sporten.
 • IsaLean™ Bar is geen normale snack – het gaat een verlangen naar chocolade tegen, en biedt u 18g eiwit!
 • e-Shot™ is ons antwoord op een energiedrank. Het steunt op ingrediënten uit de natuur, zonder overmatige caffeïne, suiker en zoetstoffen.
 • IsaLean™ Shake is een gezonde, uitgebalanceerde maaltijd met 24g eiwit. Een snelle, smakelijke manier om goede voedingswaarde te verpakken voor spieropbouw en herstel.

Bevat:

 

Handleiding energie & performance systeem

2 reviews voor Energie en performance basis pakket

 1. Sofie D.

  Geweldig pakket. Alles zit er in wat ik nodig heb. Makkelijk dat ik autoship kan instellen. Zo zit ik nooit zonder. Ben vooral fan van de pre-workout.

 2. Vandeputte

  Alles ontvangen binnen de 3 dagen na bestelling! Zeer goed verpakt. Alle producten waren aanwezig. Ondertussen twee weken verder. Algemeen, de smaken zijn lekker. De pre-workout neem ik 20min voor training en dit geeft inderdaad een boost! Ik neem kort na mijn training de post-workout mijn ervaring… Heb minder last van spierpijn de volgende dagen. Ik neem tijdens trainingsdagen de maaltijd shake een uur voor het trainen, hij ligt totaal niet op je maag. Na het trainen neem ik twee scheppen isalean-pro. Tijdens de week als ik ga lopen neem ik een drinkfles 500ml met de Amped hydrate. Lekker en voel mij niet door en door uitgeput. Al bij al zeer goede producten. Ik kan het zeker aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen