Home / shop / Isagenix / ZIJA / Core Moringa XM+

Core Moringa XM+

Core Moringa XM+ combineert de natuurlijke goedheid van Moringa oleifera met de natuurlijke energie van groene thee extract, ginseng en natuurlijke cafeïne.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorie: Tag:

Beschrijving

Core Moringa XM+ combineert de natuurlijke goedheid van Moringa oleifera met de natuurlijke energie van groene thee extract, ginseng en natuurlijke cafeïne.

  • Gemaakt met voedingsrijke Moringa oleifera bladeren, zaden en fruit
  • 0.25g groene thee en 0.6g natuurlijke cafeïne per portie
  • Kan dagelijks worden geconsumeerd

 

Wat is Core Moringa XM+?

Core Moringa combineert de nutriëntendichte Moringa oleifera met natuurlijke energie en prestatie ingrediënten zoals groene thee extract, ginseng en natuurlijke cafeïne.

 

Wat is Moringa?

De moringa (Moringa oleifera) boom is een snelgroeiende boom inheems in subtropische gebieden in Zuid-Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Over de hele wereld, mensen in ontwikkelingslanden vullen hun dieet met moringa vanwege de nutriëntendichtheid. Moringa bladeren zijn rijk aan eiwitten, essentiële aminozuren, en micronutriënten zoals koper, magnesium, ijzer, zink, en vitamine A. Moringa is niet alleen overvloedig in micronutriënten, maar het heeft ook polyfenolen, isolationisten, en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA’s).

 

Wat is het verschil tussen Core Moringa XM+ en Core Moringa SuperMix?

Core Moringa XM+ bevat dezelfde mix als Moringa oleifera, mix van bladeren, zaden en fruit, maar met extra ingrediënten voor een energie boost. We hebben ingrediënten zoals groene thee extract, ginseng en natuurlijke cafeïne gebruikt.

 

Hoe gebruik ik dit product?

Voeg een zakje toe aan 240-540ml koud water en schud goed. Geniet ’s ochtends van Core Moringa op een lege maag of ten minste 15 minuten voor een gezonde maaltijd. Wij raden een maximum van één portie per dag aan. Aangezien het natuurlijke cafeïne bevat, kan het consumeren laat op de dag van invloed zijn op de slaap.

 

Voor wie is Core Moringa XM+ geschikt?

Dit product is niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Als u gevoelig bent voor cafeïne of last heeft van hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, moeite met urine, psychiatrische aandoening, depressie, terugkerende hoofdpijn, een medische aandoening of nemen MAO-remmer of ADHD-medicijnen, dan raden we aan om dit product te niet gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Core Moringa XM+” te beoordelen