Home / shop / Isagenix / ZIJA / Core Moringa Supermix

Core Moringa Supermix

(1 klantbeoordeling)

Core Moringa SuperMix is een poeder gemaakt met Moringa bladeren, zaden en fruit. Moringa staat bekend omdat het vol met essentiële voedingsstoffen zit, SuperMix is gemakkelijk op te nemen in uw dagelijkse routine.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorie: Tag:

Beschrijving

Core Moringa SuperMix is een heerlijke, handige poederdrank mix, gemaakt van de Moringa oleifera plant, die kan worden toegevoegd aan water voor een dagelijkse drankje.

  • Gemaakt met voedingsrijke Moringa oleifera bladeren, zaden en fruit
  • Ondersteunt uw wellness-reis
  • Kan dagelijks worden geconsumeerd

Wat is Core Moringa SuperMix?

Core Moringa SuperMix is een poeder gemaakt met Moringa bladeren, zaden en fruit. Moringa staat bekend omdat het vol met essentiële voedingsstoffen zit, SuperMix is gemakkelijk op te nemen in uw dagelijkse routine.

 

Wat is Moringa?

De moringa (Moringa oleifera) boom is een snelgroeiende boom inheems in subtropische gebieden in Zuid-Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Over de hele wereld, mensen in ontwikkelingslanden vullen hun dieet met moringa vanwege de nutriëntendichtheid. Moringa bladeren zijn rijk aan eiwitten, essentiële aminozuren, en micronutriënten zoals koper, magnesium, ijzer, zink, en vitamine A. Moringa is niet alleen overvloedig in micronutriënten, maar het heeft ook polyfenolen, isolationisten, en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA’s).

 

Wat zijn Core Moringa supplementen?

Core Moringa supplementen zijn voedend, zuiverend en verhogen het welzijn. De Moringa Oleifera bevat meer dan 90 vitamines, mineralen, belangrijke eiwitten, antioxidanten, omega oliën en andere positieve eigenschappen. In tegenstelling tot andere producten op de markt die gebaseerd zijn op Moringa, gebruikt Zija alle heilzame delen van de boom in gepatenteerde blends, zoals de bladeren, de zaden en het fruit. Het resultaat is een lijn producten boordevol voedingsstoffen van hoge kwaliteit.

  • zonder chemicaliën gekweekt
  • Gedroogd in de schaduw zodat de voedingsstoffen intact blijven
  • Zorgvuldig met de hand geoogst

Om de hoogste kwaliteit te verkrijgen, worden alle Moringa bomen van Zija gekweekt op gepatenteerde bedrijven in het hete, droge klimaat waar zij het beste gedijen.

 

Wat maakt Moringa Oleifera zo bijzonder?

Een groot aantal deskundigen zijn ervan overtuigd dat Moringa Oleifera het grootste scala aan belangrijke voedingsstoffen bevat van alle bekende planten op deze planeet. Moringa Oleifera bevat vele hoogwaardige voedingsstoffen en in elk Moringa supplement van Zija, met name, maar niet uitsluitend, bèta-sitosterol, verscheidene vitamines B, vitamines C, D3, E, calcium, selenium, magnesium, alle essentiële aminozuren, omega-3 vetzuren, chlorophyl, flavonoïden, luteïne en vele andere. De voedzame dranken van Zija zijn ongeëvenaard.

 

Hoe gebruik ik dit product?

Voeg een zakje toe aan 240-540ml koud water en schud goed. Geniet ’s ochtends van Core Moringa SuperMix op een lege maag of ten minste 15 minuten voor een gezonde maaltijd.

 

Voor wie is dit product geschikt?

Core Moringa SuperMix is geschikt voor iedereen van 4 jaar of ouder. We raden aan dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, hun arts te raadplegen voordat ze dit product gebruiken.

 

Meer producten van Zija?

1 review voor Core Moringa Supermix

  1. Pauline vdr V.

    Drink nu de supermix elke ochtend. Geeft me energie. Voelde me vroeger vaak slapjes en snel moe. Ik neem ook de ionix supreme. Is veel beter dan de vitamins die ik vroeger in de apotheek kocht.

Een beoordeling toevoegen