Home / shop / Isagenix / ZIJA / Core Moringa Premium Tea

Core Moringa Premium Tea

Zija’s Premium Tea is een heerlijke mix van traditionele Oosterse en Westerse kruiden, eeuwenlang gebruikt om te helpen bij de spijsvertering en fungeren als een natuurlijk laxeermiddel. In dit product vindt u ingrediënten zoals senna blad en duindoorn frang schors, bekend als natuurlijke laxeermiddelen, gecombineerd andere ingrediënten zoals pepermunt en kamille, bekend om hun rustgevende effect op het lichaam en Moringa.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorie: Tag:

Beschrijving

Zija’s Core Moringa Premium Tea is een heerlijke mix van traditionele Oosterse en Westerse kruiden, eeuwenlang gebruikt om te helpen bij de spijsvertering en fungeren als een natuurlijk laxeermiddel. In dit product vindt u ingrediënten zoals senna blad en duindoorn frang schors, bekend als natuurlijke laxeermiddelen, gecombineerd andere ingrediënten zoals pepermunt en kamille, bekend om hun rustgevende effect op het lichaam en Moringa.

  • Consumeren voor het slapen gaan, een keer per week
  • Voeg toe aan kokend water en laat het gedurende 1-2 minuten trekken

 

Wat zijn Core Moringa supplementen?

Core Moringa supplementen zijn voedend, zuiverend en verhogen het welzijn. De Moringa Oleifera is afkomstig uit de Himalaya en bevat meer dan 90 vitamines, mineralen, belangrijke eiwitten, antioxidanten, omega oliën en andere positieve eigenschappen. In tegenstelling tot andere producten op de markt die gebaseerd zijn op Moringa, gebruikt Zija alle heilzame delen van de boom in gepatenteerde blends, zoals de bladeren, de zaden en het fruit. Het resultaat is een lijn producten boordevol voedingsstoffen van hoge kwaliteit.

  • zonder chemicaliën gekweekt
  • Gedroogd in de schaduw zodat de voedingsstoffen intact blijven
  • Zorgvuldig met de hand geoogst

Om de hoogste kwaliteit te verkrijgen, worden alle Moringa bomen van Zija gekweekt op gepatenteerde bedrijven in het hete, droge klimaat waar zij het beste gedijen.

 

Wat maakt Moringa Oleifera zo bijzonder?

Een groot aantal deskundigen zijn ervan overtuigd dat Moringa Oleifera het grootste scala aan belangrijke voedingsstoffen bevat van alle bekende planten op deze planeet. Moringa Oleifera bevat vele hoogwaardige voedingsstoffen en in elk Moringa supplement van Zija, met name, maar niet uitsluitend, bèta-sitosterol, verscheidene vitamines B, vitamines C, D3, E, calcium, selenium, magnesium, alle essentiële aminozuren, omega-3 vetzuren, chlorophyl, flavonoïden, luteïne en vele andere. De voedzame dranken van Zija zijn ongeëvenaard.

 

Hoe gebruikt u Core Moringa Premium Tea?

Voeg een theezakje toe aan kokend water, en laat het maximaal gedurende 1-2 minuten trekken. Wanneer je het theezakje er langer in laat zitten, kan dit nadelige laxerende effecten hebben. Consumeren voor het slapen gaan, niet meer dan een keer per week.

 

Voor wie is Core Moringa Premium Tea geschikt?

We raden het gebruik van dit product niet aan als je zwanger bent, borstvoeding geeft of diarree, misselijkheid, braken of buikpijn hebt. Als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je dit product gebruikt. Alleen voor 18 + jaar aanbevolen .

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Core Moringa Premium Tea” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *