Home / shop / Isagenix / Beauty / Celletoi oogcrème met peptiden

Celletoi oogcrème met peptiden

Bescherm je meest kostbare troef met deze rijke herstellende Celletoi oogcrème, die helpt om de tekenen van veroudering te verminderen en zorgt voor een stevige, strakke huid en voor stralende ogen.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Er wordt weleens gezegd dat de ogen de spiegels van de ziel zijn. Bescherm je meest kostbare troef met deze rijke herstellende Celletoi oogcrème, die helpt om de tekenen van veroudering te verminderen en zorgt voor een stevige, strakke huid en voor stralende ogen.

  • Stimuleer huidvernieuwing. Het Celletoi BioFirm Complex™ werkt diep in op het huidoppervlak om het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid te bevorderen. Je huid wordt onweerstaanbaar stevig en toont een grotere elasticiteit en betere teint.
  • Zorg dat fijne lijntjes en rimpels minder snel verschijnen. Celletoi Peptide Blend™ bedekt de huid rond je ogen met proteïne voor een gelifte, stralende teint.
  • Optimale hydratatie. Voed de delicate huid rond je ogen met Squaline om het vocht vast te houden, voor een vol en glad resultaat.
  • Gedaan met donkere kringen en wallen. Breng het verkoelende serum ’s ochtends en ’s avonds aan onder je ogen om je huid wakker te maken.
  • Vegan en dierproefvrij. Absoluut zonder dierproeven en 100% plantaardig.

Resultaten – Celletoi gezichtsverzorgingssysteem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Celletoi oogcrème met peptiden” te beoordelen