Home / shop / Isagenix / Beauty / Celletoi BioFirm Collectie

Celletoi BioFirm Collectie

(1 klantbeoordeling)

Begin met het Celletoi BioFirm Complex™ een reis van adembenemende uitstraling. Deze mix van celvernieuwende eiwitten die uniek is voor Isagenix, bevordert het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid en helpt de tekenen van veroudering te verminderen.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

 

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Begin met het Celletoi BioFirm Collectie™ een reis van adembenemende uitstraling. Deze mix van celvernieuwende eiwitten die uniek is voor Isagenix, bevordert het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid en helpt de tekenen van veroudering te verminderen.

  • Peptide oogcrème. Word wakker met jeugdige en stralende ogen, met een crème rijk aan plantaardige ingrediënten, peptiden en het Celletoi BioFirm Complex™ om de huid strakker te maken en tekenen van vermoeidheid te verminderen.
  • Geavanceerd jeugdserum. Het werkt samen met het natuurlijke vernieuwingsproces van je huid en doordrenkt je huid moeiteloos met celvernieuwende moleculen van het Celletoi Biofirm Complex™ om de tekenen van veroudering te verminderen.
  • Lichtgewicht. Het superfijne molecuulgewicht betekent dat deze krachtige ingrediënten diep in het huidoppervlak doordringen voor onbegrensde mogelijkheden.
  • Bevorder het vernieuwingsproces van de huid. Herstelbevorderende eiwitten helpen de regeneratie van cellen te stimuleren. Dit levert vervolgens een grote bijdrage aan het verminderen van tekenen van veroudering.

Resultaten – Celletoi gezichtsverzorgingssysteem

FAQ

Moet ik het volledige systeem gebruiken om resultaten te zien?

Alle Celletoi-producten zijn ontwikkeld om op elkaar in te werken voor een stralende, jonge, gezonde huid. Elk afzonderlijk Celletoi-product versterkt het resultaat dankzij de op maat gemaakte voedingsstoffen en voordelen van elk product. Voor een optimaal resultaat raden we ook aan om Collagen Elixir™ toe te voegen aan je schoonheidsritueel om de huid voeding te geven van binnenuit.

Wat zijn de voordelen van ’s ochtends en ’s avonds Celletoi aan te brengen?

Celletoi bevat ingrediënten die kunnen multitasken en zo een aantal huidproblemen aanpakken. Dit simpele ritueel in vier stappen helpt om je huid te beschermen tegen de ruwe omgevingsinvloeden gedurende de dag en om te herstellen en hydrateren tijdens de nacht.

Voor welk huidtype is Celletoi geschikt?

Celletoi is ontwikkeld voor alle huidtypes. De unieke technologie van elk product zorgt voor diepe hydratatie van de huid, brengt de natuurlijke oliën in balans, verstevigt de huidbarrière, verbetert de teint en maakt de textuur gladder. Zoals voor elk verzorgingsproduct raden we aan om een kleine test te doen voordat je de producten gebruikt wanneer je je zorgen maakt over mogelijke allergische reacties of overgevoeligheid.

Kunnen mannen Celletoi gebruiken?

Natuurlijk! De gezichtshuid van mannen is dikker dan die van vrouwen en heeft meer poriën. Dit betekent dat mannenhuid sneller schade zal ondervinden van vervuiling en vrije radicalen omdat ze gemakkelijker blijven zitten. Door regelmatig te scheren komen ook delen van de huid bloot te liggen die gevoeliger zijn voor externe factoren. De huid onder de baard heeft extra aandacht nodig om gezond en gevoed te blijven.

Zijn de Celletoi producten vegan of getest op dieren?

Onze bewust schone producten hebben het Leaping Bunny-label, zijn dierproefvrij en vegan. Onze productie- en testprocessen zijn volledig vrij van dierproeven.

1 review voor Celletoi BioFirm Collectie

  1. Mila

    Ik had eerst de oogcrème gekocht, en was daar zeer tevreden over. Maar ik moet zeggen dat de combinatie van de 2 nog veel beter resultaat geeft.

Een beoordeling toevoegen