Home / Blog / collageen / Beste collageen supplement op de markt

Beste collageen supplement op de markt

with 2 reacties

Marine collagen elixir van Isagenix

Het is veruit de beste collageen supplement op de markt. Collagen Elixir van Isagenix. Het is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is een vloeibare collageen die je drinkt en is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

Collagen elixir van Isagenix kreeg van het magazine Elle Australië een 9 op 10 en verdiende daarmee een gedeelde eerste plaats in de test!

Studies have shown that consuming marine collagen can increase collagen density by almost 30 per cent, resulting in firmer, more hydrated skin. Similarly, wrinkles and texture were also reduced, by 14.4 per cent and 16 per cent respectively, over four weeks.

Laten we even kijken naar wat collageen is en meer specifiek marine collageen en wat het kan doen voor je gezondheid, huid, haar en nagels.

Wat is collageen en wat doet het voor je?

Er zijn ten minste 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van het lichaam bestaat uit vier hoofdtypen: type I, II, III en IV. Type I, het collageen dat wij voor Elixir gebruiken, is het meest voorkomende collageen in het lichaam, dat meestal voor schoonheidsproducten wordt gebruikt. Dit komt omdat het de belangrijkste structurele component is in huid, beenderen, pezen, bindweefsels en vezelig kraakbeen. CollageenType II is voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor gewrichten. Type Ill dient als ondersteunende structuur voor organen, slagaders en spieren. Tot slot vindt je Type IV in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

Wat zijn de voordelen van marine collageen?

Er bestaan vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

De wetenschap achter marine collageen

Waar komt marine-collageen vandaan?

Het marine-collageen dat Isagenix gebruikt is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd. Respect voor milieu, mens en dier is voor het bedrijf uitermate belangrijk.

Is de verpakking van Collagen Elixir recycleerbaar?

Jazeker, de Collagen Elixir verpakking is 100% recyclebaar. De collageen komt in glazen flesjes die je bij het glasafval kan weggooien.

Voor wie is Collagen Elixir geschikt?

Collagen Elixir is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoewel Collagen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Kan ik Collagen Elixir innemen als ik allergisch ben voor vis?

Nee, Collagen Elixir is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoeveel en wanneer kan ik Collagen Elixir het beste innemen?

De beste tijd om Collagen Elixir te consumeren is dagelijks! Altijd en overal – zolang je elke dag een volledige dosis Collagen Elixir neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Kan ik Collagen Elixir drinken op een detoxdag?

Wie het Isagenix voedingsprogramma volgt, zal naast shakedagen ook aan intermittent vasten doen. Het Collagen Elixer zal je vastendagen echter niet verstoren. Je kan het op detoxdagen drinken en heeft een waarde van 2 reinigingscredits per portie bij gebruik van de Reinigingsdagentracker.De resultaten: voor en na

Bekijk de resultaten en zie met je eigen ogen dat Isagenix Collagen Elixir het beste collageen supplement op de markt is!

Bestel het beste Collageen supplement vandaag nog!

Te bestellen per 10 of 30 flesjes of bespaar en bestel meteen een Beauty Bundle of Beauty Afterglow pakket.

Isagenix Collageen Elixir Verkopen in uw eigen zaak?

Dat kan! Word nu Isagenix Associate en verdien een extra inkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over ons compensatieplan en andere voordelen. Meer lezen?

2 Responses

 1. Wauters
  |

  Wat als je stopt met collagen elixir?

  • admin
   |

   Het effect van collageen zal langzaam uitwerken. Voor een blijvend effect doe je er goed aan nu en dan een kuurtje collageen te nemen.

Geef een reactie