Home / Blog / afvallen / Bananenbrood met isalean

Bananenbrood met isalean

with Geen reacties

Een heerlijk recept om bananenbrood met isalean whole blend te maken. Dit recept is niet alleen plantaardig en dus geschikt voor vegetariërs. Het is ook nog eens gluten- en sojavrij en bevat geen toegevoegde suikers! Een heerlijke manier om op gewicht te blijven. Super eenvoudig en snel klaar!

Ingrediënten

120 g Isalean shake Whole blend banana bread flavor ( 2 zakjes of 4 schepjes)

1 theelepel kaneel

Een snuifje zout

1 theelepel bakpoeder

3 eieren

1 eetlepel kokosolie

2 rijpe bananen

50 g amandelschilfers

Bereidingstijd

10 minuten voorbereiding – 35 minuten in de oven.

Bereiding

Meng alle droge ingrediënten in een kom. Neem een andere kom en klop de eieren op. Pureer de bananen met een mixer of een vork en klop samen met de eieren. Voeg de kokosolie toe.

Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het mengsel in de bakvorm. Strijk het mengsel glad en strooi er de amandelschilfers over. Bak in een oven op 180°C gedurende 40 minuten. Smakelijk!

Baktip

Je kan dit lekkere bananenbrood ook maken met Isalean shake vanille of chocolade (op basis van zuivel). Verstop stukjes IsaDelight in de cake en je hebt een heerlijke traktatie!


Isalean plant-based whole blend shake

Plant-Based Whole Blend IsaLean® Shake is een hoogwaardige, nutritioneel uitgebalanceerde maaltijd. Vakkundig bereid met 21 vitaminen en mineralen afkomstig van biologische groenten.

24 g hoogwaardig plantaardig eiwit

Hoewel velen van ons meer plantaardig voedsel willen gaan eten als onderdeel van onze gezonde levensstijl, is het geen geheim dat het vinden van lekkere plantaardige voeding van hoge kwaliteit een uitdaging kan zijn! Veel plantaardige eiwitopties leveren vaak eiwitten van slechte kwaliteit. Daarom bevat onze Plant-Based Whole Blend Shake 24 gram hoogwaardig plantaardig eiwit met een uitstekend aminozuurprofiel.

Plant-Based Whole Blend IsaLean Shakes bevatten het Phyto-IsaLean® Complex, een voedzaam eiwitmengsel gemaakt met favabonen-eiwitisolaat, mungbonen-eiwitconcentraat en erwten-eiwitconcentraat.  Dus, wat betekent dat voor jou? Veel plantaardige eiwitten hebben de neiging om je niet alle essentiële aminozuren te geven – dat zijn de aminozuren die we zelf niet kunnen maken, en dus uit ons dieet moeten halen. Maar door deze verschillende soorten plantaardige eiwitten bij elkaar te brengen, hebben we ervoor gezorgd dat je alles krijgt wat je nodig hebt zonder dat je je zorgen hoeft te maken!

Boordevol gezonde ingrediënten

Onze Plant-Based Whole Blend IsaLean Shake is gemaakt met echte voedingsstoffen uit verse groenten. Hij bevat biologische broccoli, spinazie, boerenkool, pompoen, zoete aardappel, zonnebloempitten, chlorella, maitake-paddenstoelen en shiitake-paddenstoelen. Simpel gezegd, onze voedingsstoffen zijn allemaal natuurlijk, dus je kunt al het goede krijgen met een minimum aan gedoe. 

Vitaminen afkomstig van deze hele voedingsmiddelen zorgen voor vitamine-diversiteit, ook wel bekend als vitamers. In de natuur komen vitaminen voor in een aantal verwante vormen die vitamers worden genoemd. Hoewel de verschillende vormen van een vitamine dezelfde primaire functies hebben, heeft elke vorm ook zijn eigen kenmerken en voordelen. Het innemen van een volledig spectrum van vitamers en fytonutriënten helpt om ervoor te zorgen dat je de voordelen van de verschillende vormen van elke vitamine en plantaardige verbindingen krijgt die het welzijn op vele manieren te bevorderen. Vanwege de belangrijke rol die ze spelen bij het ondersteunen van een goede gezondheid, zul je er zeker van willen zijn dat je deze voedingsstoffen elke dag binnenkrijgt.

Perfect uitgebalanceerd

Whole Blend Shakes zijn zoveel meer dan alleen eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze shake is perfect uitgebalanceerd, ontworpen om de voedingsstoffen te leveren die je verwacht in een complete maaltijd…en in slechts 220 calorieën! Dus, als je op zoek bent naar een handige manier om meer natuurlijk plantaardig voedsel te eten, dan is onze Whole Blend shake er voor jou. Plus, wie houdt er niet van bananenbrood?!

Bananenbrood heeft zojuist een gezonde upgrade gekregen.

Whole Blend. De vitamines en mineralen zijn afkomstig van groenten. Je krijgt dus al het goede dat je zou vinden in zoete aardappel, spinazie, zonnebloempitten, maitake-paddenstoelen, chlorella, broccoli, pompoen, boerenkool en meer!


Plantaardig. We hebben een plantaardig eiwitmengsel gebruikt dat is gemaakt met tuinboon-, mungboon- en erwteneiwit.

Beperkte editie! Zorg ervoor dat je deze heerlijke smaak proeft zolang de voorraad strekt. Te bestellen via je backoffice (NFR-producten) of neem contact op met ons!

Geef een antwoord