Home / shop / Isagenix / Energie & prestatie / AMPED Post-Workout

AMPED Post-Workout

(1 klantbeoordeling)

Het blijven volgen van uw trainingsschema wordt een stuk makkelijker wanneer u snel herstelt van een work-out. Dat is precies waarom we AMPED™ Post-Workout hebben gemaakt!

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

Houden pijnlijke spieren je weg van je volgende training? Sla nooit meer een sessie over met AMPED Post-Workout, ontworpen om spierherstel te stimuleren en spierpijn te verlichten. We zien je bij het squat rek.

  • Herstel snel. Ontworpen om spierherstel te stimuleren, gezonde gewrichten te bevorderen en spierpijn te verlichten*.
  • Slimme ingrediënten. Gerichte mix van zure kersen, curcumine, astaxanthine en collageen, waarvan is aangetoond dat ze helpen bij spierherstel en pijn na de training.
  • Voor iedereen. Supplementen zijn niet alleen voor topsporters. Moeite om de trap op te lopen na een dag benen trainen of je weekendwandeling? Wij helpen je.
  • Fris op na het sporten. Dorstlessende tropische punch smaak.
  • Gecertificeerd door Informed Sport. Competitieve atleten kunnen erop vertrouwen dat AMPED™ Post-Workout is getest op kwaliteit en door de World Anti-Doping Agency verboden middelen.

 

https://eu.isafyi.com/amped-post-workout-everything-you-need-to-know/

 

 

Productfiche AMPED Post-workout

 

soy-free gluten-free gluten-free gluten-free gluten-free

Wat zit er in?

Collageen

Moeten we meer zeggen? Deze bouwsteen van alle bindweefsels helpt bij het ondersteunen van gezonde gewrichten*.

Krachtige zure kers

Aangetoond om krachtverlies te verminderen en spierherstel te verbeteren na een training*.

Kalmerende kurkuma

De curcumine in deze oude specerij kan helpen om spierpijn door inspanning te verminderen*.

Astaxanthine

Aangetoond om je trainingsprestaties en herstel te verbeteren*, zodat je door kunt blijven gaan.

Wat zit er in?

Wat maakt Amped Post-workout anders dan andere post-workout producten?

AMPED Post-Workout combineert wetenschappelijk bestudeerde ingrediënten om je te helpen herstellen na een zware training. Krachtige zure kers ondersteunt het spierherstel na intensieve inspanning. Kurkuma en astaxanthine helpen beschermen tegen door inspanning veroorzaakte oxidatieve stress. Gehydrolyseerd collageen helpt gezonde gewrichten te ondersteunen. De ingrediënten in AMPED Post-Workout stimuleren het spierherstel en verlichten spierpijn, zodat je klaar bent voor je volgende sessie!

Waarom heb ik Amped Post-workout nodig?

Als je ooit een trainingssessie hebt gemist of je plannen hebt aangepast omdat je nog steeds pijn hebt van de vorige sessie... dan is AMPED Post-Workout iets voor jou. De pijn wordt vertraagde spierpijn genoemd en kan je voortgang ontsporen.

Wanneer heb ik Amped post-workout nodig?

AMPED Post-Workout is ontworpen om kort nadat je klaar bent met trainen te consumeren. Hoe eerder hoe beter!

Hoe gebruik ik Amped post-workout?

Meng 2 lepels met (240 ml) water en drink kort na je training. AMPED Post-Workout kan ook naast Isa Pro of IsaLean Shake worden gebruikt. Deze producten bieden aanvullende voordelen ter ondersteuning van herstel na lichaamsbeweging. AMPED Post-Workout biedt gerichte voedingsstoffen die zijn ontworpen om spierherstel en gezonde gewrichten te bevorderen, terwijl het eiwit in Isa Pro en IsaLean Shake kan helpen om de spieren te herstellen en op te bouwen.

Voor wie is Amped post-workout geschikt?

AMPED Post-Workout is ontworpen voor topsporters, alledaagse sporters en weekendkrijgers. Het is ideaal voor iedereen van 16 jaar en ouder die de prestaties wil verbeteren en de hersteltijd wil verkorten na een veeleisende lichamelijke inspanning.

Isagenix raadt aan dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven altijd hun arts raadplegen voordat ze beginnen met een trainingsregime of beginnen met het gebruik van een voedingssupplement, inclusief AMPED Post-Workout.

Als je antistollingsmiddelen gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je dit product gebruikt.

1 review voor AMPED Post-Workout

  1. Olivier

    Zeer goed product, neem dit direct na mijn training. Voel duidelijk minder spierpijn dan voorheen… En is nog lekker ook ; )

Show reviews in all languages (2)

Een beoordeling toevoegen