Home / shop / Isagenix / Energie & prestatie / Amped Nitro – pre-workout

Amped Nitro – pre-workout

(1 klantbeoordeling)

Trainingsessies zijn zwaar genoeg, dus hebben we AMPED Nitro gecreëerd, uw nieuwe pre-workout oplossing, om energie, kracht en focus te bieden, zodat u harder kunt doorgaan, beter kunt trainen en verder kunt komen in uw workout. Of u nu net een beginner bent, of al een geoefend atleet, AMPED Nitro is er om uw training naar een hoger niveau te tillen.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

AMPED Nitro - pre-workout

Natuurlijke ingrediënten, ongelooflijke energie. Alle pre-workouts geven je energie, maar hoe zit het met een pre-workout die is gemaakt van volledig natuurlijke, gerichte ingrediënten, zonder overmatige hoeveelheden cafeïne, om kracht en snelheid te verbeteren? Dat is iets bijzonders.

  • Train beter. Unieke mix van gerichte ingrediënten om kracht en snelheid te verhogen.
  • Blijf alert. Met 80 mg cafeïne van natuurlijke oorsprong om je energie te geven voor een geweldige workout.
  • Ga verder. Help vermoeidheid te verminderen en lever meer voedingsstoffen aan je spieren, zodat je kunt doorgaan tot die laatste herhaling.
  • Volledig natuurlijk. Geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen.
  • Gecertificeerd door Informed Sport. Competitieve atleten kunnen erop vertrouwen dat AMPED™ Nitro is getest op kwaliteit en door de World Anti-Doping Agency verboden middelen.

 

Productfiche AMPED Nitro

 

 

soy-free gluten-free gluten-free gluten-free gluten-free

Wat zit er in?

Natuurlijke energie

Gehypet worden voor een training is nu nog gemakkelijker met 80 mg cafeïne uit theebladeren in elke schep.

Extra brandstof

Arginine zorgt ervoor dat er meer bloed naar je spieren stroomt, wat meer voedingsstoffen en zuurstof betekent om je spieren te laten werken.

Laat die energie stromen

Creatine helpt je spieren energie te leveren voor meer kracht en snelheid.

Blijf volhouden

Beta-alanine helpt de opbouw van melkzuur te verminderen om spiervermoeidheid te verminderen, zodat je je set kunt afmaken.

 

FAQ

Wat maakt Amped Nitro anders dan andere pre-workout producten?

AMPED Nitro combineert de voordelen van zoveel verschillende componenten. In elke portie krijg je creatine, citrulline, bèta-alanine, arginine, citrulline, taurine, cafeïne en meer! Dus in plaats van een schepje van dit en een schepje van dat, hebben we de ultieme mix gecreëerd. Deze ingrediënten worden allemaal ondersteund door de wetenschap, dus we weten hoe heilzaam deze mix voor je training kan zijn.

We onderscheiden ons van de rest omdat AMPED Nitro geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen bevat.

Wanneer moet ik Amped Nitro gebruiken?

AMPED Nitro is ontworpen om te worden gebruikt vóór je work-out. Dus op de dagen dat je traint, raden we je aan om 15-30 minuten voordat je trainingssessie begint een portie AMPED Nitro te drinken. Dat geeft het net genoeg tijd om te beginnen met werken en zal je tijdens je sessie van brandstof blijven voorzien.

Dit kan voor elk type activiteit worden gebruikt. Je hoeft geen topsporter te zijn om van deze ingrediënten te profiteren. Of het nu gaat om een fietstocht, hardlopen, voetbaltraining, spinningles of sportschoolsessie, je kunt AMPED Nitro in je pre-workoutroutine opnemen!

Hoe gebruik ik Amped Nitro?

We hebben het harde werk voor je gedaan, dus je hoeft alleen maar water toe te voegen! Meng één schep AMPED Nitro met 240 ml water, schud het door elkaar en drink 15-30 minuten voordat je training begint.

Voor wie is Amped Nitro geschikt?

AMPED Nitro is geschikt voor alle niveaus. Je hoeft geen topsporter te zijn om de voordelen van dit product te plukken. We raden echter niemand aan die jonger is dan 18 jaar, zwanger is of borstvoeding geeft om AMPED Nitro te gebruiken.

 

1 review voor Amped Nitro – pre-workout

  1. Olivier

    Zeer sterk produkt! Neem dit 30min voor mijn training en voel het tintelen wanneer ik start. Afwerken met de postworkout!!

Een beoordeling toevoegen