Home / shop / Isagenix / Energie & prestatie / AMPED Hydrate – sportdrank

AMPED Hydrate – sportdrank

(1 klantbeoordeling)

Als je uitgedroogd bent, ga je niet optimaal presteren, dus AMPED Hydrate is hier om dat op te lossen! Het vult niet alleen je lichaam aan met elektrolyten die je verliest door zweet, maar het geeft je ook extra’s die je niet in elke sportdrank vindt.

 

KOOP NU - NIEUWE KLANT

 

KOOP NU - BESTAANDE KLANT

Beschrijving

AMPED Hydrate - sportdrank met elektrolyten en vitamines

Of je nu een marathon loopt of gewoon op zaterdag boodschappen doet, goede hydratatie is voor iedereen - niet alleen voor atleten. Dat betekent dat de elektrolyten, vitamines en mineralen in elke slok AMPED Hydrate- sportdrank speciaal voor jou zijn gemaakt. Jouw beurt om een hydratatieheld te zijn.

  • Vernieuwen en aanvullen. Krijg de voedingsstoffen en vloeistoffen terug die verloren gaan tijdens dagelijkse activiteiten.
  • Les meer dan alleen je dorst. Bevredig de behoefte van je lichaam aan essentiële vitaminen en mineralen.
  • Blijf in beweging. Tank bij met elektrolyten, koolhydraten en vitaminen tijdens je training voor topprestaties.
  • Hydratatieheld. Geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen en slechts 35 calorieën per portie.

 

Wat zit er in?

Elektrolyten:

Je verliest niet alleen water als je zweet. Vul je essentiële elektrolyten aan om optimaal te presteren.

Verfrissende essentiële ingrediënten:

Hydrateer met vitamines waar je lichaam naar hunkert, waaronder zink, chroom en biotine, samen met vitamine C en vitamine B-complex.

Natuurlijke ingrediënten.

Geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen.

 

FAQ

Wat is Amped Hydrate?

AMPED Hydrate helpt je om gehydrateerd te blijven, zodat je optimaal kunt presteren. Deze verfrissende natuurlijk sportdrankmix verrijkt met vitamine C- en B-complex, houdt je op natuurlijke wijze gehydrateerd en vult voedingsstoffen en elektrolyten aan die verloren kunnen gaan tijdens het sporten.

Wat maakt Amped Hydrate anders?

Niet alle hydratatiedrankjes zijn gelijk. Samen met elektrolyten en koolhydraten hebben we essentiële vitamines en mineralen toegevoegd om je lichaam te geven wat het nodig heeft, of dat nu is tijdens een training of het doen van je dagelijkse boodschappen. In elke portie krijg je vitamine C, B-complex, zink en chroom, omdat we weten dat sporters vaak iets meer van deze voedingsstoffen nodig hebben.

AMPED Hydrate onderscheidt zich ook van de rest, omdat we geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen gebruiken.

Hoe ondersteunt Amped Hydrate optimale hydratatie voor trainingen?

Wanneer je zweet en uitgedroogd raakt, verlies je meer dan alleen water. Je verliest ook essentiële zouten, elektrolyten genaamd, en uitdroging betekent dat je niet optimaal zult presteren. Daar komt AMPED Hydrate om de hoek kijken. Wanneer het wordt gebruikt tijdens het sporten, kan AMPED Hydrate helpen om zowel de hydratatie als de elektrolytenstatus te behouden, en biedt het een aantal koolhydraten (die je lichaam nodig heeft voor energie) en vitamines en mineralen, zodat je door trainingen kunt komen en je kunt beschermen tegen spierkrampen.

 

Wanneer moet ik Amped Hydrate gebruiken?

Gebruik AMPED Hydrate wanneer je even moet bijtanken en je lichaam wilt hydrateren. We raden aan om één zakje per dag te gebruiken. Voor sporters: drink het tijdens het sporten als een intra-workout.

 

Hoe gebruik ik Amped Hydrate?

Giet gewoon één zakje in 480 ml water, schudden en klaar! Als je het gevoel hebt dat je een wat hydratatie nodig hebt na lichte inspanning, neem dan een half zakje met water of meng het met je IsaLean Shake. Probeer het met chocolade voor een heerlijke chocoladesmaak van sinaasappels!

 

Voor wie is Amped Hydrate geschikt?

Dit product is ontwikkeld met volwassenen in gedachten, dus we raden het aan voor mensen van 18 jaar en ouder.

 

 

1 review voor AMPED Hydrate – sportdrank

  1. Ben

    Super lekker drankje. Geeft me de extra energie die ik nodig heb. Weinig kcal! Aan te raden.

Een beoordeling toevoegen